Widok

IX Gdański Festiwal Carillonowy

IX Gdański Festiwal Carillonowy Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: IX Gdański Festiwal Carillonowy, 3 sierpnia 2007 - 5 sierpnia 2007
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koncerty z blachą

super byłam widziałam polecam wszystkim goraco na tym X Światowym najlepsze były koncerty z kwintetem dętym Hevelius Brass niezapomniane wrażenia

Bede

Uwielbiam, bede, czekalam na ten festiwal caly rok, nareszcie!!!

festiwal

świetny ,przemyślany w odpowiednim czasie .Promuje i wyróżnia Gdańsk .Miałam okazje w ubiegłym roku przysłuchiwac się próbie na wierzy kościoła św.Katarzyny naszych karilionistek /przed pożarem/,byłam zachwycona myslę ze dzisiaj też koncert bedzie udany

karilion

koncert o 16 w ratuszu Głównego Miasta -klapa ,zero słyszalnosci.zagłoszal komentator biegu św.Dominika.dobiero w okolocach bazyliki Mariackiej można było cos wyłapac. Szanowni organizatorzy porozumcie sie co do godzin imprez to chyba nic nie kosztuje!!!!!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

3x3 Molo Sopot (3 odpowiedzi)

To będzie gorący początek lipca! Druga edycja turnieju 3x3 w samym sercu Sopotu nadchodzi...

Deborah De Luca - Techno Balkon (6 odpowiedzi)

Agencja illegalbreaks oraz Techno Balkon zapraszają na wyjątkową potańcówkę w kultowej Hala...

Katie Melua - Energa Ladies' Jazz Festival (3 odpowiedzi)

Katie Melua, brytyjska wokalistka i gitarzystka pochodząca z Gruzji, zagra jedyny koncert w...

do góry