Widok

IX Gdański Festiwal Carillonowy

IX Gdański Festiwal Carillonowy Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: IX Gdański Festiwal Carillonowy, 3 sierpnia 2007 - 5 sierpnia 2007
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koncerty z blachą

super byłam widziałam polecam wszystkim goraco na tym X Światowym najlepsze były koncerty z kwintetem dętym Hevelius Brass niezapomniane wrażenia

Bede

Uwielbiam, bede, czekalam na ten festiwal caly rok, nareszcie!!!

festiwal

świetny ,przemyślany w odpowiednim czasie .Promuje i wyróżnia Gdańsk .Miałam okazje w ubiegłym roku przysłuchiwac się próbie na wierzy kościoła św.Katarzyny naszych karilionistek /przed pożarem/,byłam zachwycona myslę ze dzisiaj też koncert bedzie udany

karilion

koncert o 16 w ratuszu Głównego Miasta -klapa ,zero słyszalnosci.zagłoszal komentator biegu św.Dominika.dobiero w okolocach bazyliki Mariackiej można było cos wyłapac. Szanowni organizatorzy porozumcie sie co do godzin imprez to chyba nic nie kosztuje!!!!!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Festiwal biegowy Ultra Way (20 odpowiedzi)

Kto choć raz zawitał na Kaszuby wie, że przyroda oferuje tu wszystko, czego miłośnikom natury...

Baltic Sail 2025 (14 odpowiedzi)

Żaglowce, rejsy, regaty, szanty... 29. edycja Baltic Sail Gdańsk 2025 odbędzie się w dniach 11 -...

LASY - Natalia Przybysz (8 odpowiedzi)

LASY to koncerty w niepowtarzalnym otoczeniu, gdzie natura staje się częścią muzycznego...

do góry