Widok
Idzie wiosna
Opinie do zdjęcia: Idzie wiosna.
Miłosne wyznanie Ady zawisło na przystanku na Żabiance. Michał, odezwij się!
Przejdź do galerii.
Miłosne wyznanie Ady zawisło na przystanku na Żabiance. Michał, odezwij się!
Przejdź do galerii.

no i się zaczyna:)
w podobny sposób znalazłem dziewczyną z która już przeszło dwa lata jestem:) to facsynujące że potrafimy zakochać się spoglądając tylko raz na człowieka i potem robimy wszystko żeby się skontaktować z nią:) ech jakie to piękne:)
PS: W okresie letnim zakochuję sie średnio 20 razy dziennie;P
PS: W okresie letnim zakochuję sie średnio 20 razy dziennie;P
Na górze róże, na dole fiołki ...
Ach te głupie dziewczęta - cóż się Wami porobiło? Latacie za chłopakami jak jakieś tępe dzidy ... :)
Swoją drogą nieźle : "Pewnie nie wiesz kim jestem, ale KOCHAM CIĘ! To ja, ta dziewczyna w kolorowych adidaskach!" :D ... Dziś to uczucie szybko przychodzi i szybko się je tak nazywa , niestety ... Już nie śpiewa o nim Turnau ani Grechuta , lecz do połowy rozebrana pani w lateksie na MTV , a znaczenie tego słowa to już tylko seks analny :D
Pozdrawiam z tego miejsca młodzież i trójmiejską patologie! :) :* ...
Kocham Was :)
Swoją drogą nieźle : "Pewnie nie wiesz kim jestem, ale KOCHAM CIĘ! To ja, ta dziewczyna w kolorowych adidaskach!" :D ... Dziś to uczucie szybko przychodzi i szybko się je tak nazywa , niestety ... Już nie śpiewa o nim Turnau ani Grechuta , lecz do połowy rozebrana pani w lateksie na MTV , a znaczenie tego słowa to już tylko seks analny :D
Pozdrawiam z tego miejsca młodzież i trójmiejską patologie! :) :* ...
Kocham Was :)
Zaczyna się
właśnie tak, kartka na przystanku... Późiej coraz ostrzejszy ton wypowiedzi, do "Michał, zniszczyłeś mi życie, nie wybaczę", później porysowany samochód, podpalone drzwi do mieszkania, w końcu atak nożem na ciemnej klatce... Michał, pomyśl, czy na pewno chcesz się spotkać z kimś, kto tak zaborczo pisze "zrób coś", i kocha mimo że cie nawet nie zna... :-P