Widok
Igor - ocena
W sezonie 2023 kilkukrotnie brałem udział w spływach kajakowych organizowanych przez Grupę Rekreacyjna 3miasto. Wszystko od początku do końca odbyło się na najwyższym poziomie. Przykładowo uczestnicy otrzymywali e-mailem szczegółową historię każdego nadchodzącego spływu, zaczynając od tego, jak dotrzeć na miejsce, a kończąc na tym, jaka będzie trasa. Na trasie dużą uwagę zwrócono na bezpieczeństwo. Organizatorzy byli zawsze w pobliżu, zawsze gotowi do pomocy i odpowiedzi na wszelkie pytania. To nie jest tylko bezpodstawna, entuzjastyczna recenzja. Mam z czym porównać, bo brałam udział w spływach kajakowych w Niemczech, Chorwacji i na Łotwie.
Odpowiedź obiektu
Igor, dziękujemy za miłe słowa. Nasze spływy kajakowe z pewnością różnią się od konkurencji, przede wszystkim tym, że jako instruktorzy jesteśmy z uczestnikami na wodzie i jak wspomniałeś poświęcamy dużo uwagi na podstawy, aby nasi uczestnicy wynieśli z tej nauki pływania jak najwięcej. Cieszymy się, że wyniosłeś z naszych spływów wiele pozytywnych wrażeń.