Widok
Igor - ocena
Bardzo polecam współpracę z ZR Konstrukcje. Wymiana informacji błyskawiczna, wszelkie nieścisłości były konsultowane na bieżąco.
Co do jakości wykonania to jest wzorowa, a jakieś drobne poprawki były zrobione z należytą starannością. Projekt został wykonany w 100% tak jak chciałem z dbałością o każdy detal.
Pan Zbigniew służy też fachową radą techniczną, wizualną oraz estetyczną. Chłopaki ogarniali też wszelkie dostawy materiałów i nie musiałem się martwić co się dzieje na budowie. Odebrałem inwestycję w wyznaczonym na umowie terminie.
Co do jakości wykonania to jest wzorowa, a jakieś drobne poprawki były zrobione z należytą starannością. Projekt został wykonany w 100% tak jak chciałem z dbałością o każdy detal.
Pan Zbigniew służy też fachową radą techniczną, wizualną oraz estetyczną. Chłopaki ogarniali też wszelkie dostawy materiałów i nie musiałem się martwić co się dzieje na budowie. Odebrałem inwestycję w wyznaczonym na umowie terminie.
Odpowiedź obiektu
Bardzo dziękuje za tak pozytywną opinie!. 4 godziny po odbiorze, mega doceniam:) Tak jak dzisiaj rozmawialiśmy, wyszło dosyć przypadkowo, Pan był w potrzebie, termin udało się znaleźć, polecenie od kolegi itd... Materiały na miejscu, projekt cioci - gorąco pozdrawiam:) - decyzję szybko podejmowane; musiało się udać:). Jeszcze raz dziękuje i życzę wszystkiego co najlepsze we własnym mieszkaniu!:)