Widok

Igraszki z bajką

Igraszki z bajką Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Igraszki z bajką.
Autor: Małgorzata Kamińska-SobczykReżyseria: Małgorzata Kamińska-SobczykScenografia: Jan ZielińskiMuzyka: Jerzy StachurskiChoreografia: Artur Dobrzańskiobsada: Paulina Bednarska, Hanna Miśkiewicz, Jadwiga Sankowska, Irena Sawicka, Jacek Gierczak, Jacek Majok, Waldemar Sawicki, Arkadiusz UrbanOpis spektaklu :Współczesna komedia rodzinna. Sztuka opowiada o tym, co potrafią wymyślić dzieci, gdy ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo śmieszne

to przedstawienie było super bardzo śmieszne kiedy ja byłem na przedstawieniu to gdy aktorzy żucali poduszki to aktorka hanna miśkiewicz walneła w refrektor a pani która pilnowała sali aż uciekłato jedno z tych śmiesznych sytuacji

Potem powiem więcej

Moja żona poszła dzisiaj z synkiem na ten spektakl bo słyszeliśmy że jest dobry, ja na razie nie mam nastroju bo zamiast cieszyć się razem z rodzinką pilnie musiałem jechać do pracy ale jak tylko przyjadą do domu to napisze więcej.
PS. wszystkiego najlepszego dla Mariusza i Nikoli (idziemy dzisiaj do nich na imprezkę) Pozdrowionka.

Świetna przedstawienie...

na ktore warto pojsc. Mimo, ze mam 13 lat i tak mi sie podobalo. Dzieci po przedstawieniu mialy wesole miny, wiec widac bylo, ze im sie podobalo. Zreszta rodzice takze byli usmiechnieci. Na to przedstawienie warto isc z cala rodzina.

Warto!

Sztuka ciekawa, kolorowa. Mojemu synkowi się bardzo podobała. Na początku przeżył chwilę grozy gdy postaci wyskakują z szafy. Potem świetnie się bawił. Polecam - rodzicom na odstresowanie się od szarego dnia, dzieciom - bo im zawsze warto pokazywać więcej niż film

ok

moze byc mojej corce sie podobalo przedstawienie jednak ja mam pare ale: a mianowicie wystroj sceny zbyt ponury i smutny sztuka zbyt krotka i pomijajac przedstawienie sala az prosi sie o maly remont ta wykladzine i fotele pamietam jeszcze jak bylam mala ponad 25lat temu, ja wiem ze sa to koszta ale przez tyle lat powinno sie cos odnowic.

Polecam !

Może dla dorosłych jest pare ALE, ale byłam z moją 3 - letnią rozbrykaną córeczką i byłam bardzo zaskoczona, bo gdy była przerwa nawet nie chciała wyjść. Myślę ze warto było.

Bardzo dobry Teatr

Teatr ten od paru lat zadziwia swoimi propozycjami! Cieszę się że jest to w Trójmieście. Spektakle takie jak: Pierścień i Róża,Oliver Twist,czy Igraszki z Bajką,są tego przykładem! OBY TAK DALEJ!

Inne tematy z forum Kultura

Polak Polakowi wilkiem (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Polak Polakowi wilkiem . POLAK POLAKOWI WILKIEM "Polak Polakowi wilkiem"...

Wszystko szwindel (11 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wszystko szwindel . "Wszystko szwindel" na podstawie libretta Marcellusa...

Punkt zero (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Punkt zero . PUNKT ZERO na Scenie Malarnia W Teatrze Wybrzeże trwają...

do góry