Widok
Ile czasu się robi NALEŚNIKA???
Wybraliśmy się w dzień dziecka z naszą Martynką na obiadek.
Jedzenie było smaczne, obsługa bardzo miła, tylko strasznie głośno i gwarno ze względu na dużą ilość ludzi, nie można spokojnie zjeść. I trzeba być cierpliwym bo każą sobie sporo czekać - ponad 30min !!! W takim czasie można usmażyć naleśniki dla całej rodziny. A my czekaliśmy na 3 placki! O co w tym chodzi??? Chodzimy po wytwornych restauracjach i wszędzie dostajemy dania OBIADOWE po 15 minutach!!! Ale nie proste naleśniki!
Każecie tyle czekać poważnym ludziom to znaczy że nie macie szacunku dla nas i naszego czasu! Nie wiem czy damy jeszcze szanse, żeby stracić kolejne pół godziny na czekanie? JA PODZIĘKUJĘ!!!
Jedzenie było smaczne, obsługa bardzo miła, tylko strasznie głośno i gwarno ze względu na dużą ilość ludzi, nie można spokojnie zjeść. I trzeba być cierpliwym bo każą sobie sporo czekać - ponad 30min !!! W takim czasie można usmażyć naleśniki dla całej rodziny. A my czekaliśmy na 3 placki! O co w tym chodzi??? Chodzimy po wytwornych restauracjach i wszędzie dostajemy dania OBIADOWE po 15 minutach!!! Ale nie proste naleśniki!
Każecie tyle czekać poważnym ludziom to znaczy że nie macie szacunku dla nas i naszego czasu! Nie wiem czy damy jeszcze szanse, żeby stracić kolejne pół godziny na czekanie? JA PODZIĘKUJĘ!!!
Moja ocena
Manekin
kategoria: Naleśnikarnie
obsługa: 6
menu: 6
jakość potraw: 4
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6
Bardzo nam przykro, że nie mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom.
Państwa opinia jest dla nas bardzo ważna. Przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Czas oczekiwania jest wydłużony w największym ruchu obiadowym i czasami trzeba tyle poczekać na naleśniki.
Zapraszamy poza szczytem obiadowym, na lunch albo kolację, wtedy serwujemy dania szybciej.
Państwa opinia jest dla nas bardzo ważna. Przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Czas oczekiwania jest wydłużony w największym ruchu obiadowym i czasami trzeba tyle poczekać na naleśniki.
Zapraszamy poza szczytem obiadowym, na lunch albo kolację, wtedy serwujemy dania szybciej.
JADAMY ! - w wytwornych restauracjach?-15 min?
wytwornych restauracjach?-15 min?,Troche żart ! ,
Zrobić obiad w WYTWORNEJ ! restauracji "taki OD ręki !"
Nie z mrożonek (rocznych w mikro welli)
to na bank 30-40minut.
inaczej to napewno mikrowela robi dla was obiad ,chyba ze wytworna znaczy " BAR ŚLIMACZEk :))
Nie mam w zamyśle dowalać i się mądrować , ale jak widze takie wpisy to się zastanawiam czy osoba pisząca to coś potrafi zrobić SAMA !!! chociaż HERBATE :).
Zrobić obiad w WYTWORNEJ ! restauracji "taki OD ręki !"
Nie z mrożonek (rocznych w mikro welli)
to na bank 30-40minut.
inaczej to napewno mikrowela robi dla was obiad ,chyba ze wytworna znaczy " BAR ŚLIMACZEk :))
Nie mam w zamyśle dowalać i się mądrować , ale jak widze takie wpisy to się zastanawiam czy osoba pisząca to coś potrafi zrobić SAMA !!! chociaż HERBATE :).
No ok... Wy byście w tym czasie zrobili naleśniki dla całej rodziny... czyli dla 8 osób? a zapewne osoby smażące robiły w tym czasie naleśniki dla jakiś 40 osób! Sama pracuje w naleśnikarni i chętnie bym zaprosiła takie "mądre" osoby które "na wszystkim się znają" na chociaż jeden dzień... ciekawe w jakim czasie przygotowałyby naleśniki.