Widok

Ile jeszcze homofob-vanów trzeba będzie zniszczyć ?

Margot zniszczyła homofobiczną furgonetkę z hasłami nawołującymi do nienawiści.
To samo stanie się z kolejnymi homofob-vanami, które z czyjejkolwiek inspiracji pojawia się na polskich ulicach.

Pamiętajcie o tym.

image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13
Chcecie tolerancji, a nie tolerujecie innego światopoglądu, obrażacie, wyzywacie.... dajcie sobie spokój i idźcie spać
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

To odwróćmy sytuacje.
Wyobraź sobie, ze teraz pojawiłyby się takie furgonetki, np podczas procesji Bożego Ciała.
Czy nadal będziecie tolerancyjni ?

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Od tego jest Policja, żeby tego typu furgonetka nie pojawiła się na procesji.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Taka furgonetka, podobnie jak furgonetki homofobiczne, jeżeli porusza się zgodnie z przepisami to policji nic do tego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jeżeli uważasz, że nic do tego, to zniszczenie mienia już ma coś do tego, więc reakcja Policji w stosunku do chuligana Margot była uzasadniona i adekwatna do czynu. Mam nadzieję, że kolejne, podobne wybryki będą tak samo traktowane przez Policję.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Michał Szutowicz, a nie Margot. Po co posługiwać się xywkami na wzór mafijny. Rozmawiamy o przestrzeni publicznej.
https://twitter.com/Policja_KSP/status/1292702764406120449?s=20
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Troszkę ciekawostek z życia p. Szutowicza:
https://www.youtube.com/watch?v=dsFu722YXCA
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie znałem nawet jego nazwiska. Wiem tylko, że jest to facet, który chciałby być kobietą. Już ta informacja jest trudna sama w sobie, więc szersza wiedza na temat tego gościa jest mi zbędna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

> jest to facet, który chciałby być kobietą

Nie sądzę. Jakby chciał zostać czymś kobietopodobnym, to w obecnych czasach chirurgia by mu to zapewniła. Fakt, że czasami wychodzi z tego potworek (vide Krzycho Bęgowski), ale cóż..."no risk - no fun" ;]

Michałek jedynie deklarował się jako kobieta, w dodatku preferująca inne kobiety.
W normalnych czasach dałoby się to leczyć. W obecnych jest obiektem niemalże kultu :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ot, dożyłam czasów :(((
Normalni Faceci, całą swą energię poświęcają jakiemuś łobuzowi, który dewastuje mienie publiczne i napada na ludzi.
Psy muszą się tłumaczyć i taką "kobietę" traktować w białych rękawiczkach zamiast po męskiej solidarności plemników, pomóc mu jaja odnaleźć.
Pierdzielę to! Nie golę wąsa i zapuszczam pekaesy.
Środkowy karminowy (zaraz zmywam lakier!) palec.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

W wolnym kraju możesz kochać kogo chcesz i wybierać seks z kim chcesz.
Nikomu, a tym bardziej organom państwa nic do tego.
Preferencje seksualne Margot stały się jednak dla komunistycznej republiki PiS problemem nie do pokonania.
W przeciwnym razie państwo nie wysyłałoby batalionow policji i komun policyjnych radiowozów do zamknięcia obywatela, który uszkodził ciężarówkę,

Żyjemy w coraz bardziej obciachowej i mentalnie ciasnej republice rządzonej przez zwykłych głupków.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Psestań! Psestań :)
Nikogo nie obchodzi Mamrot i jej preferencje seksualne.
Ja też Kocham takiego Jednego i nie skaczę, jak małpa po autach obwieszczając światu, że jestem hetero i kręci mnie słodki, męski tyłeczek.
Nie łażę po pomnikach i nie wieszam zielonych flag, z Jego imieniem.
Ps
Ogólnie, ta Mamrot nie wygląda na kogoś szczęśliwego i zaspokojonego. Zamiast spalać się w zaciszu własnego łóżka, pajacuje ku uciesze wszystkich.
To jest woda na młyn tych, z którymi "walczy".
Boki zrywać i tyle.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Stop LGBT - wasze opinie na ten temat (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Ostatnio podczas spaceru zauważyłam na ulicy bilbordy z hasłem Stop LGBT....

Mowa nienawiści ustawa - zagrożenie dla wolności słowa? (7 odpowiedzi)

Hej, Rząd podejmuje działania mające na celu wprowadzenie mowa nienawiści ustawa, która ma...

Kogo polecacie od umów frankowych? (3 odpowiedzi)

Interesuje mnie, które kancelarie prawne mają najlepsze wyniki w sporach z bankami detalicznymi...

do góry