Widok

Ile kosztuje nowy uśmiech?

Opinie do artykułu: Ile kosztuje nowy uśmiech?.

Do niedawna hollywoodzki uśmiech można było osiągnąć za pomocą aparatów ortodontycznych, które choć poprawiały zgryz, nie zmieniały kształtu zębów czy ich koloru. Teraz w tym celu stosuje się najczęściej licówki. U kogo sprawdzają się najlepiej i ile trzeba zainwestować w nowy uśmiech?Licówki to rodzaj płytek przyklejanych do zęba, wykonanych najczęściej z porcelany lub kompozytu. - Często tłumaczymy pacjentom, że nakłada się je na podobnej zasadzie jak tipsy na paznokcie - mówi lekarz ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

profesjonalne wybielanie nie musi być kosztować 20 000

Profesjonalne wybielanie, skuteczne i nie bolesne(np metodą beyond może boleć ze wzgledu na bardzo wysokie stężenie substancji czynnej czyli wybielającej bo aż 36% gdzie normy dopuszczają tylko 6%!!!) nie musi być aż tak drogie jak piszą tutaj w opiniach. NA rynku jest dostępna nowoczesna metoda wybielania zoom white w dobrych gabinetach tzn w takich gdzie naprawdę troszczą się o pacjenta. Moja żona korzystała w tym gabinecie z usług w tym gabinecie http://swedentpolska.com/wybielanie-zebow/ i była bardziej niż zadowolona.

wyrwać dolną ósemkę

najlepiej tutaj, bardzo fachowo i konkretnie super chirurg http://swedentpolska.com/stomatolog-gdynia-cennik/

pis

gdzie robiłaś , ile zapłaciłas /???? poleć prosze mi tego stomatologa

zęby

ja robiłam sobie ostatnio kompleksowe czyszczenie zębów w profemedzie w promocji za 99 zł, w ramach pakiety masz kilka zabiegów na zęby więc się naprawdę bardzo opłacało, w tym m.in. piaskowanie, fluoryzacja, skaling, warto skorzystać z tej promocji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kimill

Ja robiłam w Stomatologii Cichonia - dobre miesjce, miła atmosfera! ważne żeby znaleźć swojego dentystę i nie bać się !:)

kto ci broni zostać cwaniakiem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lepiej trochę odżałować i zrobić porządnie w dobrym gabinecie. Polecam klinikę Impladent z Warszawy (http://impladent.pl/)

przybij piątkę! też korzystałam z oferty tego gabinetu! :)

Nałożenie licówek nie jest tanim zabiegiem, ale czasami niezwykle potrzebnym. Nieestetyczny uśmiech potrafi wywołać kompleksy, a nikt z nas nie chciałby ich mieć. Mi nakładano je w Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej "CICHOŃ" w Krakowie i lekarz, który wykonywał zabieg podszedł do sprawy niezwykle profesjonalnie, za co mu bardzo dziękuję :-).

Leczenie

No cóż, licówki to nie jest tania sprawa, podobnie jak implanty czy jakikolwiek sposób leczenia stomatologicznego. Nie mniej jednak lepiej już raz a porządnie zadbać o zęby, zamiast później skarżyć się na powracające dolegliwości czy częstsze wizyty dlatego, że wcześniej wybrało się tańszy zamiennik. :)
Polecam licówki katowice jeżeli ktoś jest ze Śląska - przyjaciółka, która tam mieszka, mówiła, że jej zrobili w dobry sposób i nie musi latać co chwilę na wymianę. :)

re

Normalnie ajona i systematyczność. W kilka tygodni do uzyskania jest zdecydowana zmiana i zęby powinny być zdrowe, ale cudów od razu nie oczekujcie. Przy czym dobre szczotkowanie naprawdę odmienia totalnie sytuację...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja się w końcu zdecydowałam na hollywoodzki usmiech :) Jest to wydatek, to fakt ale naprawdę żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej!!!! Ja robilam w Unidentunion i efekt piorunujący :D jestem po 40stce a faceci się za mną masowa oglądają :D haha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ty powinienes byc w dziale SŁOIKI

patyk to 1 tysiąc wiec nie bajeruj jak nie umiesz. 30 patyków synek

Cena koooooosmooooos.

Marzą mi się bielutkie zęby, ale w życiu nie zdecyduję się wydać tylu pieniędzy na wybielanie z jednego powodu, nic nie jest wieczne i tak jak w artykule jest napisane efekt to 7-10 max 15 lat (w to nie uwierzę akurat) a ilu rzeczy musimy sobie odmawiać... Wybielam zęby w domu, nakładkami iwhite - i oczywiście efekt nie będzie nigdy jak w przypadku licówek, ale nie oszukujmy się cena to 90 pln, więc uważam że i tak super daje rade. Przynajmniej mogę normalnie palić fajki i pić kolorowe napoje ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale pierdoły piszecie,masakra jak to czytam.mam licówki już 15 lat i jest wszystko OK. Podziwiam waszą głupotę

Tak zrobilabym sobie piekny usmiech tylko na obecna chwile jest to zbyt duzy wydatek dla mnie.

Hej, zastanawiam się nad założeniem 8miu licowek. Mam oczywiście wątpliwości, boję się że coś nie wyjdzie lub ze będę żałować a zmian juz nie da się odwrócić. Czy jesteś zadowolona z efektu? Czy one wyglądają naturalnie? Czy gołym okiem da się zauważyć że to licowki? Ja chciałabym żałować te porcelanowe.

Zęby zdrowe

Wszystko jest OK ale kto zaręczy że przez 7-10 lat nic złego nie zdarzy się zębom? Żadne zapalenie dziąsła, dziura w zębie wybicie zęba przez upadek itd.Wówczas okaże się koszty są znacznie wyższe a licówki zostaną uszkodzone podaczas leczenia zębów .

1200 kto zarabia?:)

Sorry ale chyba trzeba być niespełna rozumu żeby pracować za 1200zł:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

stać nas

o matko! przeciętnego polaka na to stać! tylko żal wydać kasę na zęby, lepiej na nowe auto!
do góry