Widok

Ile z Ujeściska do Nowego Portu?

Na drogach Trójmiasta Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Muszę być w Nowym Porcie najpóźniej o 7.30. Nigdy o tej porze tam nie jechałam samochodem. Ile zajmie mi droga z Łódzkiej na Oliwską i czy najlepiej jechać Armii Krajowej, Jana z Kolna i Marynarki, czy macie jakąś alternatywną trasę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeżeli jesteś kobieta najlepiej jedź komunikacją miejską
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10
Ale śmieszne, jeżdżę 20 lat bez wypadku i być może lepiej od ciebie. Gdybym miała jechać sama, wsiadłabym w tramwaj i po 40 minutach za 3 zł, bez stania w korku i stresu byłabym na miejscu, Sytuacja jest jednak inna. Jeśli nie możesz udzielić mi przydatnej informacji, to zamilcz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie zamilczę, żyjemy w wolnym kraju
20 lat jeździsz i tak słabo znasz topografie?? nigdy nie jeździłem w takich godzinach tą trasą ale jako kierowca moge powiedzieć że droga zajmie 15 do 20 minut max jadąc przepisowo więc w czym problem?? ciężko wczesniej wyjechać i na spokojnie dojechać? czy musisz być na styk bo szkoda Ci 10 minut
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
topografię znam doskonale, jeśli nie jeździłeś tędy, to nie masz pojęcia, jakie korki są na Havla i Armii Krajowej w godz. 7-8, a chodzi mi o czas przejazdu właśnie w tych godzinach. 15-20 min to nie dojedziesz przepisowo nawet o 10, szczególnie przy tristarze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
o 15:30 z łódzkiej do nowego ronda na marynarki polskiej: 15 minut
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
walczmy z chamskimi odpowiedziami !
Bardzo źle świadczy o Pańkich rodzicach.
Nie przekazali kultury i źle wychowali.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
precz wieśniaku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Ujeścisko

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Muza musi grać. (2398 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

do góry