Widok

Ile zapłacić za przekopanie działki?

Chciałabym wynająć kogoś do przekopania działki (ok. 300 m2), ale jaką kwotę zaproponować żeby mnie nie wyśmiał, ale też nie za dużą, bo mnie nie stać na drogich pomocników ;)
Ziemia twarda, z trawskiem, 2 lata nie kopana.
Jak myślicie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zapłacę proszę przyjechać Bełchatów info email : regena3112@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napiszę regena3112@wp.pl proszę przyjechać dam miskę strawy i zapłacę.
Zgadzam się dam miskę strawy i zapłacę. proszę przyjechać pilnie , jestem emerytką i trudno mi samej skopać działkę. Proszę pomóżcie zapłacę . Bełchatów działka ROD Zielony Gaj. Adres email : regena3112@wp.pl
A jak masz cegły i pełno kamieni? I ziemi3z betonem to chyba więcej co?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
8 zl za metr z wyplewieniem zielska
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak bierzecie tak mało to dawajcie do mnie mam łąkę do przekopania za tą kwotę nie chce mi się brać szpadla w rękę ☺
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nieludzkie podejście do drugiego człowieka!

na j.polskim slabo sie uczylo ,co.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za 1800 to koparka przyjedzie i przekopie

a tak całkiem nie poważnie to nie wstyd ci było dać kilkanaście złotych za ciężką pracę?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

proste. 20za godzine.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

mozesz rąbac za zlotuwke debilu
dwiescie zl.dla jednej osoby być może zajmie mi to dwa dni roboty bo ciężko przekop i dużo sam kopalem za kaske to wiem ile chętnie dojadę i sam przekopie
dwiescie zl.dla jednej osoby być może zajmie mi to dwa dni roboty bo ciężko przekop i dużo sam kopalem za kaske to wiem ile
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wynajmij sobie jakas koparko-ladowarke ogarnie to w max 2 godziny skasuje 90 zl za godzine plus dojazd wyjdzie ok 250 zl
te, średnia krajowa to za ile ty byś swoimi szlachetnymi rączkami przekopał tę działkę?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakieś 10 lat temu dałem do skopania kilka większych grządek jakiemuś lokalnemu włóczędze, fizycznie prezentował się bardzo dobrze chociaż szukał tylko kasy na piwo i jedzenie. Pracy na pół dnia, był zadowolony za kilkanaście zł do ręki. Nie wiem czy teraz można by trafić na taką okazje.
No i jeszcze jedno pytanie,
zależy czy chcesz mieć skopaną działkę naprawdę jak najmniejszym nakładem finansowym czy chcesz zaoferować przeciętną "stawkę rynkową".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
400zł to musi zapłacic spokojnie to jest najtaniej chyba że znajdzie frajera za 200
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale nie przy kopaniu!
po trzech czterech dniach takiego kopania to odechciewa sie wszystkiego i sie odpoczywa kilka dni,także to jest Ludzka ORKA za którą trzeba zapłacić
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry