Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Solidni!!! Polecam !!! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z usług firmy IMPERF. Wycieli mi dwa otwory w...
~Marek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 marca 2012

Jestem Bardzo Zadowolona ! wątek zamknięty Panowie z Firmy IMPERF Wyburzyli nam 2 ścianki zdemontowali 4 futryny i...
~Maryla
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 marca 2012

JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI wątek zamknięty Firme IMPERF znalezlismy w internecie i skorzystalismy z usługi :wyburzenia...
~Witek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 lutego 2010

firma rzetelna profesjonalna uczciwa wątek zamknięty firma imperf w poniedzialek t.j. 06 lipca podjela sie "oczyszcznia" obiektu...
~lukasz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 lipca 2009

Świetna Firma ! młodzi sprawni a doświadczeni. wątek zamknięty Firma IMPERF wykonał zlecenie całkowitego przygotowania lokalu mieszkalnego...
~TOMASZ
-

dodano: 8 lipca 2009

OK! wątek zamknięty Wyburzenie dwóch ścian, wycięcie 4 futryn i otworu na podwójne drzwi zajęło...
~konrad / gdynia chylonia
-

dodano: 22 kwietnia 2009

Extra fachowcy! wątek zamknięty W lutym skorzystałem z usług firmy Imperf. Kupiłem stare mieszkanie, gdzie...
~Adam
-

dodano: 24 marca 2009

SUPER FIRMA! wątek zamknięty Miałam budynek gospodarczy do usunięcia.Panowie z firmy IMPERF zrobili to...
~zewa
-

dodano: 13 marca 2009

Warto ! wątek zamknięty Firma jest warta polecenia. Zgrana ekipa zburzyla mi garaz szybko i...
~Karol
-

dodano: 18 lutego 2009

solidna firma wątek zamknięty W styczniu skorzystałam z usług firmy IMPERF. To solidna firma! Zlecenie...
~paluta
-

bardzo solidna firma wątek zamknięty bardzo solidna firma
~monika
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
11

11

wątków

do góry