Widok

Imprezy wypady ogólnie zabawa

Cześć wszystkim
Proponuję stworzyć grupę osób chętnych do wspólnych wypadów a które utraciły(znajomości z różnych powodów) i czują się samotne moje propozycje:
1.Disco(dobra zabawa żeby czuć było na drugi dzień zakwasy)
2.Kino i(kawa czy piwo kto co lubi)
3.spacery,rowery ,rolki(kto co ma idzie wszystko połączyć)
4.wspólne wypady na plażę ,jezioro
Post ten ma na celu zintegrowanie ludzi i nie będzie anonimowy ( otwartość bo i tak się spotkamy,zobaczymy) a nie chodzi o wiek upodobania i wygląd .
Zapraszam do kontaktu!
pierwsze chętne osoby które napiszą stworzą grupę otwartą(nie anonimową) otwartą dla wszystkich.
Poniżej mój mail do 1 kontaktów
Michal.kob@onet.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej wszystkim.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprostowanie maila mkobeszko100@gmail.com
Witaj Basia tak jest organizowany sylwester po więcej informacji zapraszam do kontaktu mail
mkobeszko100@wp.pl
Witam czy organizuje Pan Sylwestra?

Cześć zapraszamy do grupy i opublikowanie posta. Z tego co widzę na grupie to w tym tygodniu nic się nie szykuje. A 15 jest impreza w kolibe w Sopocie

Kiedy jakieś następne spotkanie? Może jutro (środa), chętnie wyrałabym się na jakieś piwko/wino w dobrym towarzystwie :)

Grupa jest otwarta na wszelkie propozycje. Tylko z Gdyni czy Sopotu jeszcze nikt nic nie zaproponował. Więc więcej odwagi i otwartości
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tyle, że 3 miasto to jak jedno wielkie miasto, więc bezsensu je dzielić na 3.
Autobus nocny N1 z Gdańska, jedzie do Sopotu i Gdyni, również SKM'ki kursują między naszymi miastami, także nie ma co szukać problemów tam, gdzie ich nie ma :-)

Dlatego fajnie byłoby gdyby była grupa z jednego miasta. Łatwiej o spotkanie. Szczególnie w późnych godzinach gdy komunikacja nie kursuje często. A czasami fajnie się spotkać przy piwku na przykład.

Nie mamy wpływy na to, kto jest w grupie.
Grupa to młody twór. Też bym chciała więcej sąsiadów. Ale jak się nie ma tego co się lubi, to lubi się to co się ma.
Zwłaszcza, że w grupie fajne ZIomki są :)

Nie chodzi o szukanie przeszkód. Mam znajomych w Gdańsku gdyż tam mieszkałam i z którymi czasami się spotykam. Chodzi mi o poznanie znajomych z Gdyni z którymi spontanicznie można się spotkać i nie martwić się potem dojazdem.

W grupie są osoby z Gdańska, Sopotu, Gdyni, a także Pruszcza i okolic Gdańska. Bezsensu tak dzielić 3 miasto. Ja jestem z Gdańska, a bliżej mam czasem do Gdyni. A na imprezie ostatnio byliśmy w Sopocie :-) Jak ktoś chce na siłę szukać przeszkód, zawsze znajdzie jakieś ale...

Widzę że to grupa z Gdańska. Szkoda że nie na takiej w Gdyni.

Grupa na Facebooku zapraszamy do dołączenia i aktywności

Dnia 16.06.2018 w godzinie 18-19 spotykamy się na grilla grupowego w parku Reagana osoby chętne są proszone o potwierdzenie przybycia na mój mail michal.kob@onet.pl
Pozdrawiam Michał

Michal.kob@onet.pl zapomniałem podać:)

Witam zapraszamy do grupy na Facebooku.jeśli nie masz i nie chcesz być na fb wyślij mail będę przekazywał informacje lub pozostaw w mailu imię i telefon
https://web*facebook*com/groups/2065298743796043/
zamiast gwiazdek, kropki

Up.

Dzięki za odpowiedź :)

Można 28-39
do góry