Widok

In vitro krok po kroku

Opinie do artykułu: In vitro krok po kroku.

Bywa tak, że ludzie latami bezskutecznie starają się o dziecko. W sytuacji, gdy starania te nie przynoszą efektu i nie dochodzi do zapłodnienia, należy udać się do specjalisty. Szansą na posiadanie potomstwa jest zapłodnienie pozaustrojowe metodą in vitro. W Trójmieście są dwie kliniki, w których się ją stosuje. - Jeżeli para ma problemy typu: nieregularne miesiączki, objawy zaburzeń hormonalnych, trudności we współżyciu (np. brak wzwodu) - powinna zgłosić się po poradę jak najszybciej. To ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie na to dowody?

A gdzie są Panie doktorze dowody na większą liczbę wad rozwojowych u dzieci z in vitro?
A gdzie w Piśmie Świętym jest mowa o tym, że in vitro jest zabijaniem?
Kościół Katolicki głosił kiedyś, że Ziemia jest płaska. a teraz głosi o wyższości pedofilii kleru nad antykoncepcją. Kiedyś zmieni zdanie o in vitro...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyjmuje na darmowe bo pewnie nikt do niego nie chce iść :p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja również nie polcema gamety...badania, które miała zrobione w innej przychodni były na śmieci, musiałam zrobić nowe u nich...a cena wizyty była inna od tej, którą pani podałą mi przez telefon
haha, to taki myk jak ktoś nie ma się czym pochwalić i musi sobie pacjentów znaleźc. cóż biznes is biznes ;)

Raczej nie

Raczej nie. Bardziej to chyba zachęcanie pacjentów i zapoznawanie ich z nowym lekarzem ;)

Invimed jest ok

Polecam Invimed. Fajnego mamy lekarza tam, na miejscu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
miałam bardzo podobną sytuację, traktuja pacjentów jak petentów; póki mają cie przekonac do wizyty, są mili i do rany przyłóż, a jak już się zjawisz, cały czar pryska. Dlatego przeniosłam się do kliniki w Gdańsku. i jestem bardzo zadowolona z tej zmiany - też ze względu na profesjonalizm lekarzy, z którymi mam kontakt.

za in vitro

jestem pacjentem Invicty i mogę polecić zarówno profesora (ogromna wiedza), jak i dr Stencla, który nas z zoną prowadził. Nasz syn jest z in vitro i się tego nie wstydzimy. I będziemy z nim o tym rozmawiać, jak będzie nieco starszy. Teraz staramy się o kolejne dziecko. Dzięki wspaniałym lekarzom i medycynie spełniły się nasze marzenia. Mamy normalną, kochającą się rodzinę. I powiem wam, że nic nie jest od tego wazniejsze.
a ja polecam invictę i dr Szczyptańską fajna równa babka

Szymczyk z Invimedu

Po darmowej wizycie z żona jesteśmy zadowoleni.. Pojawia się trochę pytań o tego pana więc dokladam cegielkę. Wporzo lekarz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam inviktę, położne są bardzo sympatyczne.

Darmowe wizyty w Invimedzie

Wyczaiłem, że invi med proponuje darmowe wizyty teraz jakoś może ktoś się zainteresuje z Was ;))))- Na ich stronie jakoś drugi wpis od góry. fajnie ;;))))-
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też polecam Szymczyka

Zgadzam się z Marianem. Doktor Szymczyk jest naprawdę dobrym lekarzem. Byłam u niego już na 4 wizytach. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja nie polecam :(

nie ma nic za darmo...

taka to niestety życiowa prawda. byłam na wizycie, straciłam czas, bo niczego szczególnego się nie dowiedziałam. za to dostałam długa liste badań (kosztownych) do wykonania i usłyszałam, że tylko in vitro mi zostało... nie mam poczucia, że to było dobre spotkanie z lekarzem, który chce mi pomóc, szkoda. jak ochłonę pewnie poszukam innego specjalisty, tam nie mam zamiaru wracać.

O?

O? A to czemu?
za głupią gadkę i za nie branie pod uwagi moich sugestii i brak intymnych warunków. Zresztą mam porównanie do kilku innych lekarzy, więc myślę, że mam prawo wyrazić swoją opinię.
mala mi a u którego byłaś lekarza ??
dargle, u dr Szymczyka, a to jego doswiadczenie z Anglii chyba przereklamowane troche
Jeśli nie płaciłaś za tę wizytę to nic nie straciłaś więc jeśli tylko masz ochotę jeszcze tam pójść to polecam udać się do Dr Kwecińskiego..
A jeszcze pytanko mam czy już jesteście zdiagnozowani i to Wasza ostatnia opcja - in vitro ??
do góry