Widok

Informacje o ciekawych wydarzeniach i miejscach które warto odwiedzić!

Witam ;)

Chciałabym zaprosić każdego, kto choć troszkę lubi odwiedzać nieznane mu dotąd miejsca (nawet te znajdujące się wbrew pozorom tak blisko) do nowego NIESAMOWITEGO portalu Qype.pl.

Nie wiesz: gdzie warto zjeść? Gdzie miło spędzić czas? Do jakiego klubu zawitać? A nawet gdzie w najbliższym czasie odbywają się koncerty, konkursy, imprezy lokalne i tematyczne i inne wydarzenia?

To jest portal dla CIEBIE. Został także stworzony dział „przewodniki” – z opisami NAJCIEKAWSZYCH miejsc, które warto odwiedzić.

Co NAJWAŻNIEJSZE - portal tworzony jest przez nas samych – KAŻDY Z NAS może dodać swoją recenzję danego miejsca (centrum handlowego, klubu, a nawet salonu dentystycznego czy szkoły języków obcych). Dzięki temu nie musisz wybierać „w ciemno” klubu fitness czy knajpki na spędzenie miłego popołudnia w gronie znajomych, ale wybrać odpowiednie dla siebie miejsce.

Portal ciągle się rozwija, więc zapraszamy do jego współtworzenia – znajdziesz tam wiele cennych dla siebie informacji, a może i Ty opisując dane miejsce pomożesz komuś spędzić miło czas, czy uniknąć niezadowolenia z wykonanej usługi.

Pozdrawiam ;)
Maya_qype (na Qype.pl jestem Pshczoolka ;))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niesamowitym miejscem, które na pewno warto odwiedzić jest https://hydropolis.pl/ we Wrocławiu.

Dziękuję ci za tą informację. W najbliższym czasie planuję udać się na koncert jednego piosenkarza, którego słucham od 15 lat, i niestety nie mam z kim tam iść. Gdzieś przeczytałem, że https://www.envit.app/pl można tam znaleźć towarzystwo na takie okazje, czy próbowałeś czegoś podobnego?

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

szkoła językowa - angielski (37 odpowiedzi)

Chodziłam przez rok na angielski dla początkujących do britisch school ale nie jestem bardzo...

Nagrobek urnowy na raty (3 odpowiedzi)

Witam, czy orientuje się ktoś czy można gdzieś w trójmieście zrobić nagrobek na raty? A jeżeli...

Gdzie kupić wiejskie, nieprzetwarzane mleko? (18 odpowiedzi)

Gdzie kupić wiejskie, nieprzetwarzane mleko? Czy można takie dostać na Zielonym Rynku? Czy znacie...

do góry