Widok

Infrascena: Aucan

Infrascena: Aucan Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Infrascena: Aucan, 13 maja 2010 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

świetna muzyka!!

Auchan?

To chyba w Rumii, co nie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

To ja już nie rozumiem

Czyli że na koncert nie mogą przyjść osoby poniżej 21 lat?

na to wygląda

cłebgloasugrboymentiksyglortex

Opinia została zablokowana przez moderatora

Urocze

Niesamowite, że koncert ten miał sie odbyć w jednym z gdyńskich klubów gdzie ograniczenia wiekowego nie było. Mam skończone 18 lat, ale poniżej 21 więc na Aucan w klubie Wiele Twarzy wpuszczona już nie zostanę :) Niezły absurd żeby na koncert podtrzymywać ograniczenie wiekowe, które powinno się tylko odnosić do zwykłych imprez

na koncerty infrasceny można wchodzić od 18 lat!

normalnie klub jest otwarty dla osób od 21 lat, ale podczas koncertów mogą przychodzić osoby od 18 lat wzwyż!

Co innego usłyszałam od pana, do którego skierowała mnie pani, do której zadzwoniłam na numer podany na trojmiasto.pl do Wiele Twarzy :) wykonałam trzy telefony i dowiedziałam się, że jest od 21 lat

Czyżby od 18 ?

Tak sie składa że wykonałam dzisiaj kilka telefonów do klubu Wiele Twarzy z pytaniem czy istniej możliwość uczestnictwa w koncercie gdy ma się poniżej 21 lat. W odpowiedzi usłyszałam że klub Wiele Twarzy w ciągu tygodnia gości tylko i wyłącznie osoby mające 21 lat nie zależnie od rodzaju imprezy. Faktycznie ludzie powyżej 18 roku życia również mogą odwiedzać klub ale tylko w weekendy. Czy to nie absurd??

Inne tematy z forum Rozrywka

Rock przy świecach  (3 odpowiedzi)

Twoje ulubione rockowe hity w zupełnie nowym świetle dosłownie i w przenośni.ROCK przy świecach...

Inna (3 odpowiedzi)

INNA - królowa muzyki dance - powraca do Polski! Po ogromnym sukcesie warszawskich koncertów w...

Sopot Molo Jazz Festival 2025 (3 odpowiedzi)

Sopot Jazz Festival Scena MOLO to kontynuacja dobrze znanego Sopot Molo Jazz Festival, który od...

do góry