Widok
Może być
Sequel Iniemamocnych nie jest ani dobry, ani zły. Jest po prostu przeciętny do bólu jak i cześć pierwsza. Z jednej strony dość zabawne dialogi, z drugiej fabuła naciągana i przeciągana zarazem.
Być może opinia byłaby lepsza, ale byłem na tym filmie w Metropolii i wybrałem opcję foteli dwuosobowych. Nie polecam. Niewygodne.
Być może opinia byłaby lepsza, ale byłem na tym filmie w Metropolii i wybrałem opcję foteli dwuosobowych. Nie polecam. Niewygodne.
Głosny, brutalny ogólna demolka
Byłam z 7 latką, ogólnie film pełen przemocy, rozbili 3 helikoptery, pociąg, motor, wodolot, samolot, latały auta i się roztrzaskiwały, w czasie bijatyki pięściami w twarz albo młotkiem, sama byłam w szoku, czułam się jakbym wyszła z filmu akcji dla dorosłych, nie podobał mi się a córka się bała.
Chyba jestem z innej planety
Wybierając sie na ten film miałem nadzieję, że dziecko (7lat) sprzedam szwagrowi, który również się wybrał ze swoją dwójką (5 i 6 lat), a sam udam się na film dla dużych dzieci typu MI. Niestety żona zabiła mnie wzrokiem i mój wybór stał się oczywisty. Słuchajcie minęło już kilka dni, a ja jestem wielkim fanem tego filmu. To prawda trochę rozrabiają, ale nie widzieli moich dzieci w akcji;), więc moi się nie bali ;), tylko byli uchachani jak ja i Szwagier. Przefantastyczna komedia sensacyjna z trzymająca w maksymalny skupieniu, a do tego te teksy, które może faktycznie trafią w sedno do nieco starszej widowni. Film podobał się nam wszystkim. Polecam, polecam, polecam i już czekam na kolejną odsłonę.