Widok
Inne ceny niż te, które są na produktach
Od niedawna kupuję produkty w tym sklepie. Promocje są ok. Natomiast jestem zbulwersowana "wałami" cenowymi, bądź niekompetencją pracowników.Konkretny przykład: Promocja piwa Miłosław "Kup 3 za 8,50zł". Do kasy poszłam z 3 piwami Miłosław Pilzner i na wymianę dałam 3 butelki zwrotne. Pani w kasie podała mi cenę 8, 95 zł. Na moje pytanie "Dlaczego mam zapłacić 8,95 zł a nie TAK JAK JEST TO NAPISANE 8,50 zł" odpowiedziała, że nie jest mi tego w stanie wytłumaczyć a cany przychodzą z centrali. Taka sytuacja zdarzyła się po raz 4 i żaden z pracowników
państa sieci nie mógł mi wytłumaczyć dlaczego płacę więcej niż jest to na produkcie napisane.Pomijając inne tego typu zagrywki jak np chleb, gdzie na półce napisana jest cena 2,99 zł a przy kasie kasują mnie 4,19 zł. Większość klientów nie zareaguje na "parę" groszy. Ja reaguję i nie polecam tego sklepu.
państa sieci nie mógł mi wytłumaczyć dlaczego płacę więcej niż jest to na produkcie napisane.Pomijając inne tego typu zagrywki jak np chleb, gdzie na półce napisana jest cena 2,99 zł a przy kasie kasują mnie 4,19 zł. Większość klientów nie zareaguje na "parę" groszy. Ja reaguję i nie polecam tego sklepu.
Moja ocena
Żabka
kategoria: Sklepy ogólnospożywcze
obsługa: 3
asortyment: 4
promocje: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
3.0
* maksymalna ocena 6