Widok
Instant Funk - Mr. Krime
Kolejna odsłona Instant Funk w Szafie - imprezy nasyconej tanecznym funkowym groov'em.
Tym razem zawita do nas MR. KRIME - czyli prawdziwy człowiek renesansu na polu muzyczym. DJ, producent, muzyczny wynalazca, regularnie występujący z Jimem Dunloopem i jego funky piano i muzykami jazzowymi. Dla wielu stał się synonimem turntablisty [bo tytułów w swojej prawie 15-letniej obecności na scenie ...
więcej
więcej
hmmm, szafa
cykl imprez fajny, ale miejsce chyba nie te. parkiet, a raczej przesmyk prowadzący do stolików to jakaś porażka. dj skitrany w ciemnym kącie. tak trochę na odwal się. a przecież grał tam zura, teraz mr.krime, czyli kolesie, którzy puszczają kawał porządnego funk'u.
posłuchac owszem, ale o zabawie to raczej nie ma mowy. no chyba, że tarło;)
posłuchac owszem, ale o zabawie to raczej nie ma mowy. no chyba, że tarło;)
hm
generalnie bedziemy cos kombinowac zeby troche wiecej przestrzeni niz zwykle bylo. niestety wielkich przestrzeni niema.. wiesz max miejsce jest jak najbardziej te.. bo odpowiedni ludzie przychodza.. malo jest osob z przypadku.. a to czasem tez wazne.. generalnie caly cykl nastawiam na jakosc nie ilosc.. mam nadzieje ze to widac chocby po gosciach ktorych sciagam.. mam nadzieje ze cykl nie upadnie bo planow troche na gosci ejszcze jest.. mlody stress, sparky (bo sie ostatnio rozchorowal i gral za niego burn reynolds), druch slawek, daniel drums..
generalnie z m,alym czy duzym parkietem czy tez jego namiastka zapraszam..
generalnie z m,alym czy duzym parkietem czy tez jego namiastka zapraszam..
może byłem zbyt brutalny w ocenie
śledzę cykl i zawsze jak mogę to bywam, bo jesteście jednym z nielicznych (trzech) klubów, które odwiedzam w gdańsku.
znam chłopaków z Soul Service, znam też Daniela i uważam, że puszczają z***iste placki. jak by nie patrzeć historia funk'u, czyli również rnb, a potem rapu i hip hop'u.
powodzenia!
znam chłopaków z Soul Service, znam też Daniela i uważam, że puszczają z***iste placki. jak by nie patrzeć historia funk'u, czyli również rnb, a potem rapu i hip hop'u.
powodzenia!
Moi drodzy... Gratulacje!
To była prawdopodobnie najlepsza impreza weekendu w Gdańsku... przepraszam... w Trójmieście. Rewelacyjna muzaa we wspaniałym klimacie! Nareszcie coś co wyróżnia się z tej DJ papki raggów, dramów etc. Jazz i funk w tanecznym wydaniu to jest to! Gratulacje! Czekam na kolejną odsłonę instant funk! Do zobaczenia w Szafie. Wasz fan!
Instant Funk - Mr. Krime
Kolejna odsłona Instant Funk w Szafie - imprezy nasyconej tanecznym funkowym groov'em.
Tym razem zawita do nas MR. KRIME - czyli prawdziwy człowiek renesansu na polu muzyczym. DJ, producent, muzyczny wynalazca, regularnie występujący z Jimem Dunloopem i jego funky piano i muzykami jazzowymi. Dla wielu stał się synonimem turntablisty [bo tytułów w swojej prawie 15-letniej obecności na scenie ...
więcej
więcej