Widok

Instrukcja SKM dot. zgłaszania awarii

Wczoraj i dziś rano zgłosiłem do SKM uszkodzenia w pociągu. Byłem pasażerem w ostatnim wagonie ostatniego składu. W odpowiedzi na dzisiejsze zgłoszenie, otrzymałem "instrukcję zgłaszania awarii" w pociągach SKM. Ciekawe, czy gdybym zauważył dym z hamulców za jadącym pociągiem to instrukcja przedstawiona przez anonimowego przedstawiciela SKM Trójmiasto obsługującego profil na FB była by taka sama.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co w związku z Toba bym lepiej zapytała
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Na Facebooku maja w d*pie zgłoszenia

Odnośnie zepsutych drzwi i chłop się dziwi...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

No straszne rzeczy tu wypisujesz jak nowicjusz ktory pierwszy raz jeździ skm tak juz jest od lat, kto mieszka to wie , wiec po co to zdjecia wiadomosci.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 15

Genialny tok myślenia. Coś nie funkcjonuje jak powinno i dzieje się tak notorycznie od dłuższego czasu to należy ten fakt zaakceptować i zastosować znieczulicę. Dżizus Wy nie macie co robić tylko marudzić w necie i wszystkich besztać. Co za głupie społeczeństwo mamy teraz. Sami malkontenci umieszczający wpisy, które nic nie wnoszą. Internetowi wojownicy klawiatury życze dalszej, niebywałej egzystencji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zobacz co za pokolenie

Że wszystko chce załatwiać na Facebooku
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Takie czasy

Są profile instytucji, zakładów itp to dlaczego kontaktowanie się z nimi za pomocą Facebooka jest czymś niestosownym? To oni się tam pojawiają w celu lepszego kontaktu a w rzeczywistości mają to gdzieś. Chcą wychodzić naprzeciw oczekiwaniom, ale tak nie do końca bo to tylko profil na Facebooku...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież nie naprawiają takich rzeczy od razu na trasie, blokują drzwi, nalepiają 'drzwi nieczynne' a dopiero po zjechaniu są reperowane.
A drwi do szafy już kiedyś sam zamknąłem bo zapewne jakaś gimbaza się nudziła i otworzyła. Wystarczy zapadkę przesunąć tak na 45 stopni i lekko trzasnąć drzwiami, opadnie sama nieco po zamknięciu i po sprawie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tomek

SKM ciągle z tylu za zachodem. Jestem ciekaw kiedy wyczyszczą te nagrzewnice u których wychodzą firanki z kratek.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

było poprosić o instrukcje naprawy drzwi

wystarczy multitool
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Współczuję osobie, która odpowiada.

Ile masz lat?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Agresywne to zgłoszenie.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brak wychowania, co wy macie z tym bezstresowym wychowaniem? Ciebie wychowywali w stresie?

Może za kasjerki niemiłe SKM w Gdyni by się zabrali a nie jakieś bieganie po peronie. One z łaską te bilety sprzedają wiedząc, że takie same można kupić w automacie biletowym ? Może trochę kultury i zrozumienia dla osób które nie umieją takiego urządzenia obsługiwać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślisz, że profil FB jest od zgłaszania awarii?

To chyba cos ci się pomyliło. Przecież ten profil może obsługiwać firma nie mająca nic wspólnego z SKM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Akurat obsługuje, nieraz miałem okazję z nimi pisać. Zawsze konkretnie i rzeczowo odpowiadali na pytanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie dość, że burackie zgłoszenie to jeszcze autor chwali się nim publicznie - najgorszy typ ludzi
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gościu z takimi rzeczami idzie sie do obsługi pociągu. Ktoś kto odpisuje na FB nie jest osobą odpowiedzialną ze takie sprawy. Po co ta agresja z rana
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdyby nie próbować to by nie...

... wiedzieć, że są zablokowane!
Kłopoty z logicznym myśleniem.
do góry