Widok
Instrukcja SKM dot. zgłaszania awarii
Wczoraj i dziś rano zgłosiłem do SKM uszkodzenia w pociągu. Byłem pasażerem w ostatnim wagonie ostatniego składu. W odpowiedzi na dzisiejsze zgłoszenie, otrzymałem "instrukcję zgłaszania awarii" w pociągach SKM. Ciekawe, czy gdybym zauważył dym z hamulców za jadącym pociągiem to instrukcja przedstawiona przez anonimowego przedstawiciela SKM Trójmiasto obsługującego profil na FB była by taka sama.
więcej
więcej
Genialny tok myślenia. Coś nie funkcjonuje jak powinno i dzieje się tak notorycznie od dłuższego czasu to należy ten fakt zaakceptować i zastosować znieczulicę. Dżizus Wy nie macie co robić tylko marudzić w necie i wszystkich besztać. Co za głupie społeczeństwo mamy teraz. Sami malkontenci umieszczający wpisy, które nic nie wnoszą. Internetowi wojownicy klawiatury życze dalszej, niebywałej egzystencji.
Takie czasy
Są profile instytucji, zakładów itp to dlaczego kontaktowanie się z nimi za pomocą Facebooka jest czymś niestosownym? To oni się tam pojawiają w celu lepszego kontaktu a w rzeczywistości mają to gdzieś. Chcą wychodzić naprzeciw oczekiwaniom, ale tak nie do końca bo to tylko profil na Facebooku...
Przecież nie naprawiają takich rzeczy od razu na trasie, blokują drzwi, nalepiają 'drzwi nieczynne' a dopiero po zjechaniu są reperowane.
A drwi do szafy już kiedyś sam zamknąłem bo zapewne jakaś gimbaza się nudziła i otworzyła. Wystarczy zapadkę przesunąć tak na 45 stopni i lekko trzasnąć drzwiami, opadnie sama nieco po zamknięciu i po sprawie.
A drwi do szafy już kiedyś sam zamknąłem bo zapewne jakaś gimbaza się nudziła i otworzyła. Wystarczy zapadkę przesunąć tak na 45 stopni i lekko trzasnąć drzwiami, opadnie sama nieco po zamknięciu i po sprawie.