Widok

Insulina - szukam zguby

Dzień dobry, kontaktuje się w sprawie zgubienia penów do insuliny. Wczoraj prawdopodobnie etui gdzieś mi wypadło lub gdzieś zostawiłam, bylam na elektryków. Etui kolor niebieski, kształt prostokąt, w środku znajdowały się dwa peny niebieski z insulina tresiba i szary z insulina fiasp. Jeśli zostało znalezione bardzo proszę i informacje gdzie mogę się zgłosić. Z góry dziękuję za odpowiedź. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wstrzykiwac sobie niesprawdzona chemie?

serio? nie ma naukowych dowodow ze to dziala, wystarczy robic sobie wlewy z lewoskretnej witaminy C i srebra koloidalnego. A tak w ogole cukrzyca nie istnieje i to spisek koncernow farmaceutycznych
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 321

Wmawiaj te bzdury sobie
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja proponuję lewatywy z lewoskrętnej witaminy C i srebra koloidalnego
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli próbujesz podbijać do szczepionek na Covid to słaba prowokacja.

Szczepionki na Covid powstały niedawno i ludzie którzy teraz sobie je wstrzykują biorą udział w eksperymencie. Inne szczepionki były badane przez około 10 lat i każdy o nich wiedział wszystko. Skoro szczepionki na Covid są takie super to czemu producenci ich są zwolnieni z odpowiedzialności za powikłania. Zaznaczę że za inne swoje produkty odpowiadają i w swojej historii już wypłacali duże odszkodowania swoim klientom. Szczepionka na świńską grypę Pandemrix która była użyta w 2009r też miała być bezpieczna ale okazało się że ludzie zaczęli chorować na narkopleksję.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 38

Radzę się doinformować, gdyż Pfizer został oficjalnie uznany i wpisany do rejestru szczepień. Jako preparat przebadany.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 17

Dziewczyna zgubiła insulinę - lek, który ratuje jej życie - w sposób ciągły, kilka razy dziennie - a Wy trywializujecie na temat szczepionek lub positivum i innych takich...
Czy wy jesteście normalni??????
popieram tę opinię 240 nie zgadzam się z tą opinią 6

To czemu dalej jest zwolniony z odpowiedzialność za swój produkt?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 12

Kobieta prosi o pomoc a większość komentarzy to kpina

ludzie, jeżeli ktoś jest w pobliżu wskazanego miejsca to rozejrzyjcie się proszę, może zguba się znajdzie
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1

Helo napisz

Napisz tutaj
Cześć! Niedługo odpiszemy.

Jeśli piszesz w sprawie rzeczy zgubionych na terenie kompleksu Ulicy Elektryków zgłoś się na: kasia@craneagency.pl i dokładnie opisz swoją zgubę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

podejdź do Poradni Diabetologicznej - dostaniesz od ręki i receptę

w pierwszej lepszej przychodni tez powinni pomóc. pewnie zapas insy masz to kwestia penów, jeśli nie to receptą też Cie poratują (tresibę polecam w pojedynczych wstrzykiwaczach). kurde, córka przerzuciła się na inne insy ale peny po NN już komus oddała. podesłałam jej Twoje ogłoszenie - ona czasem tam pracuje to podpyta obsługi
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzięki, przekażę dzieciakom z ct1

dorosłym też, i mojej córce... to nic że umrą bez insuliny po kilku dniach ale za to nie dadzą zarobić koncernom.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szczepionka na covid jest szybciej z tego względu ze masę pieniędzy i naukowców zostało zaangażowanych w jej rozwój.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Przecież opisała dokładnie. Crane........
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo każdy producent leków i preparatów jest zwolniony?

Odpowiada tylko za przypadki np zanieczyszczenia lub niewpisanych jako NOP
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Każdy wiedział o nich wszystko? A ty co cwaniaczku wiedziałeś?
Powtarzacie tę śpiewkę już do znudzenia. Kiedyś jakiś badacz będzie dochodził gdzie pierwszy raz użyto tej mantry "to eksperyment, czemu nikt za to nie odpowiada".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry