Widok
Insulina - szukam zguby
Dzień dobry, kontaktuje się w sprawie zgubienia penów do insuliny. Wczoraj prawdopodobnie etui gdzieś mi wypadło lub gdzieś zostawiłam, bylam na elektryków. Etui kolor niebieski, kształt prostokąt, w środku znajdowały się dwa peny niebieski z insulina tresiba i szary z insulina fiasp. Jeśli zostało znalezione bardzo proszę i informacje gdzie mogę się zgłosić. Z góry dziękuję za odpowiedź. ...
więcej
więcej
Jeśli próbujesz podbijać do szczepionek na Covid to słaba prowokacja.
Szczepionki na Covid powstały niedawno i ludzie którzy teraz sobie je wstrzykują biorą udział w eksperymencie. Inne szczepionki były badane przez około 10 lat i każdy o nich wiedział wszystko. Skoro szczepionki na Covid są takie super to czemu producenci ich są zwolnieni z odpowiedzialności za powikłania. Zaznaczę że za inne swoje produkty odpowiadają i w swojej historii już wypłacali duże odszkodowania swoim klientom. Szczepionka na świńską grypę Pandemrix która była użyta w 2009r też miała być bezpieczna ale okazało się że ludzie zaczęli chorować na narkopleksję.
podejdź do Poradni Diabetologicznej - dostaniesz od ręki i receptę
w pierwszej lepszej przychodni tez powinni pomóc. pewnie zapas insy masz to kwestia penów, jeśli nie to receptą też Cie poratują (tresibę polecam w pojedynczych wstrzykiwaczach). kurde, córka przerzuciła się na inne insy ale peny po NN już komus oddała. podesłałam jej Twoje ogłoszenie - ona czasem tam pracuje to podpyta obsługi