Widok

Inteligenci....

Pomorskie jest jednym z najlepiej zaszczepionych regionów w kraju i jak widzę tych turystów w tramwajach czy skm bez maseczek to krew mnie zalewa ! Naniosą nam tu wszystkie g....łącznie z czwarta falą ! Przepis jest przepis i co tu z tym dyskutować ? !!!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem zaszczepiona i maskę ostatnio miałam na twarzy jak byłam u lekarza. W innych miejscach nie zamierzam jej nosić
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 21

byłem w licheniu - nikt nie miał maseczki , byłem w toruniu u wielkieo ojca - nikt nie miał maseczki...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

No to nie rozumiesz

Szczepionka da ci łagodniejszy przebieg, JEŚLI zachorujesz. Złapać możesz jak każdy inny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tęca, tęca, ca, ca, ca, carodziejska...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

To

Te maseczki nic nie dają jest to udowodnione Polecam kubeł na głowę nie długo będzie takie zalecenie moze ludzie zmądrzeją
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 13

Gdy prawo jest absurdalne, opór staje się obowiązkiem
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 9

a jak mówię, że wśród zaszczepionych są tacy sami idioci co wśród niezaszczepionych to się śmieją ze mnie xD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie jestem zaszczepiony, ale identyfikuje się jako osoba zaszczepiona. prosze szanowac moje prawo mniejszości
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 10

daje nieśmiertelność
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

szczepionka daje +6 do mocy oraz + 14 do lansu..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wracaj do piwnicy bo mnie zaraz krew zaleje
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

szczepionka pełnej mocy! Porównajcie wartości siły, sprytu i mocy aby wygrać walkę z odwiecznym wrogiem! Niestety daje minus 7 do rozumu w skali 10
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

wzrost zakażeń

Oczekuję podania do wiadomości publicznej informacji na temat: ile zachorowań nastąpiło w wyniku szczepień! Czwarta fala na pewno nastąpi, ale w wyniku zwiększonej ilości szczepień!
To wygląda tak, jak w przypadku szczepień przeciwko grypie. Ponad połowa zaszczepionych choruje od razu po podaniu szczepionki! Ludzie obudźcie się! Robią nam wodę z mózgu! Ta cała pandemia to program zmniejszenia populacji! Najpierw to badziewie pojawiło się w powietrzu (ciekawe skąd???Nietoperek???) i wykończyło najsłabszych ale nie w takiej ilości jak się spodziewano. Cóż więc zrobić? Wszczepić! Przetrwają najsilniejsi, ale pozostanie ich tak niewielu, że łatwo będzie nimi manipulować! Czy nie o to chodzi?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hodziara rzeczywiście mądre rzeczy pisze ,za to ty jak wypalisz to nie wiadomo czy sie śmiać, czy załamać nad twoim losem

1.Hondziara ,nie Blachara
2.Chciałbym kiedyś przeczytać jakiekolwiek zdanie wielokrotnie złożone z twojej strony.
Znudziło Ci się Fapowanie w piwnicy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry