Widok

Inteligenci....

Pomorskie jest jednym z najlepiej zaszczepionych regionów w kraju i jak widzę tych turystów w tramwajach czy skm bez maseczek to krew mnie zalewa ! Naniosą nam tu wszystkie g....łącznie z czwarta falą ! Przepis jest przepis i co tu z tym dyskutować ? !!!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Konstytucja!!! na fejsbukach pisali, że jaszczuroludzie czipy będo nam wszczypiac. Nikt mnie nie będzie szczepił bo mogę robić com chce, a jak nie mogę to ZOMO i komuna...nie o taką demokrację i sądy walczyłem! Nawet koszulkę mam ooo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Maski

Tak przykre to że są osoby które lekceważy sobie jakieś wytyczne chyba musi ktoś z bliskich zachorować żeby zrozumieli tylko wtedy lecz się sam i tyle o więcej rozsądku proszę
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7

Czwarta fala była zapowiadana już przed turystami, nie łódź się, że ma ona jakikolwiek związek z chorobą. Ja dostałam informację w szkole, że już teraz wiedzą o zamykaniu na jesień.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przepis

Pokaz mi ten przepis? Nie ma żadnego przepisy to że oni mówia ze jest taki przepisać to g*wno mogą zrobić nie ma tego w konstytucji
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak wszo jesteś zaszczepiony to czego się boisz?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

dla mnie to żaden problem bo te ściereczki od początku były g..wno wartym rekwizytem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

biedaku co niby jest bzdurą?

Wszystkim bez maseczek życzę

W takim razie wolnego respiratora i proszę nie beczeć w moim gabinecie, że ktoś bliski zmarł ! Taki Wasz wybór i ja to szanuję.....
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

Że zaszczepiony nie znaczy...

Jeśli jesteś zaszczepiony nie zwalnia Cię z nie noszenia maseczki w sklepach , transporcie miejskim , galeriach itp
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przecież IV fala jest już zapowiedziana od dawna przez polityków i "likorzy", a oni przecież zapowiadając ją, nie wiedzieli, czy w trójmiejskiej skm-ce noszą maski, czy nie noszą. Także IV fala będzie tak czy siak.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Gdynianin

Co trzeba mieć w głowie żeby po roku absurdów i wpadek nadal to łykać. masakra. Maseczki NIC nie dają !! A śmiertelność na covid wynosi 0.2% !!! To jest śmiech na sali!! Matematyki nie da się oszukać. 75tys z 38mln w ciągu półtora roku. Obudźcie się !!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ulala

Ale ty masz gabinet pedicure.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ano

Najmądrzejszy plebs nowoczesnej Polski. Hehe

Ano

Nie wpuszczać do sklepów i tramwajów

Sam się obudź

Sam się obudź

Skoro tylu ludzi sie na Pomorzu zaszczepilo to po co afera ze bez maseczek jezdza? Gdzie tu logika? To chronią te szczepienia czy nie? Pytanie retoryczne. Z drugiej strony tylu mamy zaszczepionych, a w maskach do końcs życia będziemy chodzić? Najwyraźniej autor by tego chciał. Pozdrowienia dla nyślących ludzi:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masz sie czym chwalic..

Maseczki są g warte ale tępi niewolnicy noszą ,ostatnio facet do mnie w tramwaju czemu nie mam maseczki ,uśmiechnęłem się i poinformowałem go że jako niewolnik nie ma prawa mi zwracać uwagi ,mina bezcenna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Brawo

Ja jak widzę kogoś w sklepie /autobusie bez tej maseczki to cieszę się, ludzie mądrzeją
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak się cieszę,

że nie jeżdżę z takimi polglowkami w środkach transportu publicznego. Tylko jako niewolnik posiadam własne auto. Ale jeśli ktoś wchodzi do mnie do gabinetu to proszę o założenie maski. Jeśli się burzy to proszę wyjść i nie zostaje obsłużony.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry