Widok

Inteligenci....

Pomorskie jest jednym z najlepiej zaszczepionych regionów w kraju i jak widzę tych turystów w tramwajach czy skm bez maseczek to krew mnie zalewa ! Naniosą nam tu wszystkie g....łącznie z czwarta falą ! Przepis jest przepis i co tu z tym dyskutować ? !!!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Absurd

Nie wyobrażam sobie zakładać tej szmaty na twarz w takich upałach. Jeżdżę SKM codziennie. Większość składów przecież nie posiada klimatyzacji a w starszych składach ludzie jeżdżą z zamkniętymi oknami jak w środku zimy. Nie noszę maseczki. Nie widzę w tym sensu. Wystarczył jeden argument żeby nakazać noszenie maseczki a tysiące powodów, które przemawiają za tym, żeby jej nie nosić nie przemawiają..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdansk

No jestem mieszkanką Gdańska całe życie i jestem szczepiona jak wsiadam do tramwaju i widzę tych Ukraińców i tych bulgaruw brudasuw śmierdzących bez masek to bym ich najlepiej pognała z tramwaju motorniczy wogle nie reagują na to ze ludzie są bez masek gdzie jest straż Miejska jak stoją na przystankach i palą papierochy i śmierdzi brudas gdzie te kontrole Policji ze Strażą Miejską i tak wszyscy przestrzegają obostrzeń.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja 87

Nie jestem zaszczepiona nie noszę maseczki . Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Badanie

Udowodnione przez kogo, chętnie zobaczę badanie. Czy jakiś dokument.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry