Widok

Inter Komp nie działa tv

Czy komuś dzisiaj też pojawiły się problemy z ich tv? Net kilka razy również rozłaczyło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co wy macie nakupowane, że wam nie chodzi? 7
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tylko ilw
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Boże człowieku zadzwoń do nich i ogarnij temat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W weekend nie odbierali telefonów.
Często mają awarie
Takie rzeczy zgłaszaj providerowi a nie piszesz na forum..

Pytanie do korzystających już jakiś czas z Internetu w Baninie po światłowodzie od tej firmy - jak częste są awarie? Mając niedaleko ich światłowody, rozważam zakup dużego łącza do firmy. Alternatywą jest Volta - kogo bardziej polecacie pod kątem niezawodności? Wiadomo że światłowody są super och i ach, ale bywają atakowane przez koparki itp.

Mam od Inter-Komp internet + tv od 3 miesięcy i jak narazie wszystko działa poprawnie, nie było żadnej dużej awarii.
Raz był problem z tv, ale trwało to jakieś 1,5h.

Ja korzystam od października 2016 i do tej pory było kilka awarii - najdłuższa trwała chyba 6 godzin, bo koparka kabel uszkodziła. Inne raczej krótkie (do 2 godzin) i większość wynikająca właśnie z uszkodzeń kabla przez jakieś firmy budowlane. Ogólnie nie ma na co narzekać. Chyba przy każdej awarii była o niej informacja na ich stronie internetowej i dlatego nie próbowałem do nich dzwonić i nie wiem jak działa ich obsługa telefoniczna. Ocena ogólna bardzo dobra i polecam, bo jak podłączą, to net śmiga aż miło :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry