Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł - ocena Przesympatyczna obsługa. Mimo że nie zainwestowaliśmy zbyt dużo w stronę...
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 stycznia 2024

Fantex Tomasz Kostrzewa - opinia wątek zamknięty Mogę śmiało powiedzieć , że jest to najlepsza agencja z jaką miałem...
~Fantex Tomasz Kostrzewa
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 1 czerwca 2022

Kamień ozdobny Bobięcino - opinia wątek zamknięty Firma bardzo dobrze realizuje kampanie facebook i instagram. Pozyskałam w...
~Kamień ozdobny Bobięcino
-

dodano: 20 kwietnia 2022

Filip Kędzierski - opinia wątek zamknięty Świetna agencja spokojnie moge polecić każdemu. Założyłem niedawno...
~Filip Kędzierski
-

dodano: 12 kwietnia 2022

Juliusz Sobczak - opinia wątek zamknięty Bardzo dobra agencja bo mają opcje dla wszystkich. Dla tych, którzy szukają...
~Juliusz Sobczak
-

dodano: 29 października 2021

Janusz Wysocki - opinia wątek zamknięty Polecam!! Szczególne podziękowania dla Pani Doroty za cierpliwość przy...
~Janusz Wysocki
-

dodano: 1 września 2021

Mirosław F. - opinia wątek zamknięty Pierwszy raz spotkałem się z takim profesjonalizmem ze strony agencji...
~Mirosław F.
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 3 marca 2021

Pani Lekarz - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalni konsultanci i zawsze pomocni, polecam każdemu, kto nie...
~Pani Lekarz
-

dodano: 21 grudnia 2020

Kukliński instalacje gazowe - opinia wątek zamknięty Przyzwoite strony w dobrej cenie. Czas realizacji trochę długi około 3...
~Kukliński instalacje gazowe
-

dodano: 18 sierpnia 2020

Tamara Nowicka - opinia wątek zamknięty Polecam , tanie i przystępne strony www
~Tamara Nowicka
-

dodano: 14 sierpnia 2020

Andrzej - opinia wątek zamknięty Stanowczo odradzam. Brak profesjonalizmu, bałagan, niska jakość wykonania,...
~Andrzej
1

dodano: 29 lipca 2020

Jarosław Podgórski Sadmal - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm. Jestem zaodowlony z realizacji pomimo tego, że mieliśmy...
~Jarosław Podgórski Sadmal
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 czerwca 2020

lajtman - opinia wątek zamknięty Absolutny brak profesjonalizmu, usługa nie świadczona od miesięcy pomimo...
~lajtman
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 czerwca 2020

Bardzo dobra firma wątek zamknięty hmm 3 strony już tam zrobiłem i szczerze mówiąc jestem w szoku, że ktoś coś...
~andrzzawas
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 marca 2019

Nie polecam! wątek zamknięty Jestem skrajnie rozczarowany kompetencjami, podejściem do klienta , oraz...
~Niezadowolony
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 stycznia 2016

sklep internetowy wątek zamknięty Profesjonaliści w każdym calu, strona przejrzysta, czytelna, łatwa w...
~Beata
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 lipca 2016

świetny serwis-gorąco polecam wątek zamknięty Internet media stworzył kapitalna stronę i bloga, dzieki temu zdobyliśmy...
~Roma rowerowa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2016

strona internetowa - sklep z zabawkami wątek zamknięty Zawsze chciałam otworzyć sklep z zabawkami online, ale brakowało mi odwagi....
~Właścicielka sklepu z zabawkami
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2016

Sprawny marketing wątek zamknięty Firma Internet Media zajęła sie postawieniem i pozycjonowaniem mojego sklepu...
~Kaśka R.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 marca 2016

profesjonalnie i miło wątek zamknięty W koncu widac nas w sieci.Opracowanie kontekstu witryny, Drobne poprawki...
~Karola z M.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 stycznia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry