Widok

Internet banino

Witam

Jest jakiś dostawca internetu w Baninie gdzie mozna osiągać normalne prędkości ?
Akutalnie jestem w Netpolu i 1/0.5 to jest tragedia chciałbym mieć nareszcie normalny internet na którym będę mógł sobie odpalić stream w 720p60fps :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To zależy gdzie mieszkasz. Chociaż w której części banino.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wojna dostawców i i ich wyznawców za 3..2..1
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

1/0,5? Taki net to chyba 15 lat temu byl hehe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

14h i wojny nie ma... To może podaj lokalizaxje

Lokalizację oraz dostępny budżet - bo być może obecne 1/0,5 jest w cenie 30 zł...
Volta 100/20 najtansza opcja a dla mnie I tak za duzo za 86 pln. Tylko ze mialem przygotowana na dzialce kanalizacje teletechniczna w trakcie budowy budynku. I tylko swoje swiatlo wciagneli I mam...

Jest dostawca multi-wifi z którym można się dogadać na lepszą wersję neta , jest sobota 22:30 a ja mam tak image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hm, chyba pingnąłeś sam siebie :) Też mam multi-wifi, teoretycznie powinno być 50Mbs a w nocy 2x szybciej, w praktyce: pobieranie 40Mbps, przesyłanie 6 i ping 30ms.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

tez mam multi wifi i jest to chyba najlepszy internet w Baninie bez awarii , a jak już się zdarzy, to chwilowe poniżej dwóch godzin usuwane od razu. ale takich osiągów to u nich nie widziałem w życiu 30 na 6 tak zdarza się przy pingu 6-10. chyba tak jak pisze kolega sam sobie pingnoles :) z drugiej strony ile to musiałoby kosztować ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przecież on zrobił sobie marną reklamę neta i wrzucił to do wszystkich tematów haha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warte zastanowienia jest też Internet z firmy inter-komp.
Światłowód jest na części Banina.
Mam internet i telewizję. Wszystko jest ok
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam z inter i jest ok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

do góry