Widok

Internet na Witominie

Znacie jakichś dostawców internetu na Witawie za wyjątkiem tych dużych i znanych (UPC, Multimedia, TP, Netia)? Chodzi mi o bardziej regionalne firmy, osiedlowe. Szukałem na portalu, ale wśród firm, które mają stronę internetową żadna nie ma zasięgu na Witominie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety, nie ma osiedlówek. A w witawie i tak teraz się zmieniło bo dopuścili upc, wcześniej monopol miała multimedia i nie było opcji wyboru..
Kiedyś pytałem tej firmy: http://www.maxnet.com.pl/maxnet.php?maxnet=internet i mieli dotrzeć na Witomino, ale chyba im to się jeszcze nie udało :( Narazie korzystam z Play Online ;-)
media3, dawny teldom ale to jedynie w blokach SM Baltyk. oferuja internet, telefon i telewizje.
ja mam neta radiowego z maxneta, poki co jestem bardzo zadwolony- przez pierwsze pol roku za 1zt, potem 40zl.
Radiowy net można mieć jedynie jeśli z mieszkania widać ich punkt dostępowy w Redłowie - tak mi napisano. Ja mimo tego że mieszkam w wieżowcu, to nie widzę niestety ich budynku. Więc pozostaje mi UPC za które płacę 66 zł za 10 Mbit...
jak bedzie konczyc ci sie umowa z UPC to zadzwon i zapytaj o nowa oferte w celu jej przedluzenia, napewno znajda cos lepszego od konkurencji.
Dzwoniłem już dawno, nie mają żadnych promocji dla dotychczasowych klientów. Muszę płacić wg cennika który był aktualny jak podpisywałem umowę. Teraz za 66 zł można mieć 25 Mbit, ale dotyczy to tylko nowych klientów, którzy w ciągu ostatnich 3 miesięcy nie mieli żadnej umowy z UPC.
czytaj dokladniej : dzwon przed koncem umowy najlepiej 1,5 miesiaca przed koncem.
Ludzie... play czy inne lte wystarczy...
Wchodzi 26 stycznia nieszczęsna ACTA i nie będzie ściągania...
Ja mam 2mbit/s 6giga za 39zł i zasięg wszędzie... gdzie sprawdzałem ;)
Kur... Dzwoniłem i miesiąc przed końcem i kilka dni przed końcem. Już mi się umowa skończyła i teraz leci na czas nieokreślony i mogę w każdej chwili wypowiedzieć, ale i tak nie mam żadnej alternatywy. A internet bezprzewodowy nie wchodzi w grę ze względu na wysokie pingi.
to cie kur... wydymali hehe , bo mi dali 10 mbit/s za tą samą cenę. Przedtem miałem 2 mbit/s a proponowali mi 2 mbit/s za połowe ceny.
wczesniej korzystalem z lan.net teraz nazywa się to 3media
Hejka, ja pare lat korzystalam z LAN.net, przestalam bo wybylam z 3 city, bez zarzutu, niedrogo i naprawde spokojnie.
Piszecie o tym? media3.com.pl
Pisałem do nich i nieciekawą mają ofertę... w godzinach szczytu max 5 Mbit... poza tym to oferta dla Gdańska, na Witominie transfery są niższe.
do góry