Widok

Internet na Żabiance

Żabianka Temat dostępny też na forum:
Moze ktos cos wie na temat firmy HomeNet Technologies (www.hnet.pl), ktora zaklada siec na Żabiance ? Będe wdzieczny za komentarze. Pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja coś wiem:-)
sama mieszkam na Żabiance i z utęsknieniem oczekuję, kiedy założa mi stałe łącze. O Firmie Homonet wiem tylko tyle, że działa w trójmieście... na Ujeścisku, a tam sobie ją chwalą...także myślę, że dostęp do net-u przy ich pomocy to całkiem niezłe rozwiązanie......
pozdrowionka:-)
Ja już też więcej wiem bo mi właśnie założyli 2 dni temu :) Niezle transfery ściąganych plików ok 200 kbitów/sec, a w najgorszym wypadku (przy dużej ilości użytkowników) ok 100. Zobaczymy jak będzie dalej, a swoja droga radze troche sie przypominac gosciowi ktory kieruje zakladaniem - bedziesz miec szybciej niz czekajac biernie. Wiem to z autopsji. PZDR
o dzięki serdeczne....bo ja już mam po dziurki czekania......;-)
też pozdrawiam
to ja z kolei mam dalsze pytanka z tej serii:
- ile to kosztuje?,
- jakie są watunki umowy (na ile trzeba podpisać)?
- czy to jest przez kablówkę ?
pozdrowioeni i z góry dzięki za odpowiedź.
1. Instalacja kosztuje 275 zl+ vat 22% (jednorazowy koszt). W tej cenie jest poprowadzenie kabla (skrętki) z piwnicy do mieszkania. Natomiast nie jest wliczona karta sieciowa, która jak wiadomo jest niezbędna.
Abonament kosztuje 55zl +7%vat miesięcznie

2. Umowy jest na czas nieokreslony, mozesz ja przerwac kiedy bedziesz chciał. Nie ma żadnych cyrografów. Jej wzór znajdziesz na www.hnet.pl

3. Ten Internet nie ma nic wspólnego z kablówką.
PZDR

Inne tematy z forum Hobby

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

ASG czyli bezpieczna wojna (57 odpowiedzi)

Witam, W wakacje postanawiam zakupić sobie już 3 replikę jakiegoś karabinu. Ale nudno jest mi...

do góry