Widok
Obecnie nabicie niewiadomo jakich transferów jest banalne,
zapuścisz popularną youtubową playlistę gdzie teledyski lecą 720, 1080, 1440 i więcej bo nie używasz aplikacji do słłuchania muzyki tylko youtube bo jest wygodnie i się okazuje że każda piosenka to 100-500 MB :)
To z takich najprostszych wyjaśnień tego jak ludzie potrafią zużyć pakiety internetowe.
Gry to samo, już dawno minęły czasy gier po 2-5 GB, teraz 20GB to jest mała/normalna gra.
zapuścisz popularną youtubową playlistę gdzie teledyski lecą 720, 1080, 1440 i więcej bo nie używasz aplikacji do słłuchania muzyki tylko youtube bo jest wygodnie i się okazuje że każda piosenka to 100-500 MB :)
To z takich najprostszych wyjaśnień tego jak ludzie potrafią zużyć pakiety internetowe.
Gry to samo, już dawno minęły czasy gier po 2-5 GB, teraz 20GB to jest mała/normalna gra.
teraz mam pomarańczę, chodzi dobrze na lte, lepiej jak radiówka u znajomych muszę się dopytać od kogo oni mają ale tam dramatycznie dość. Ostatnio ciągnąłem jakieś "treści" z torrenta to szło 2-2,5MB/s non-stop a mam słaby zasięg, muszę zainstalować antenę zewnętrzną.
Co do cennika amelka to wyżej wrzuciłem to co wysłał mi mailem.
Co do cennika amelka to wyżej wrzuciłem to co wysłał mi mailem.
U Nas Muliti WIFI chodzi
10.5 / 3.8 bez wiekszych lagów i przy pingu na poziomie 18ms i to podczas wichury jak wczoraj.
I radze sie zastanowić nad LTE bo strasznie gubią zasięg w Baninie (TMOBILE a co znaczy ze PLAY i Orange też bo nadajniki są te same)
Bez zewnetrznej anteny i to blisko "centrum" (Księżycowa) nie da rady
DO tego 80GB wystarczy... pod warunkiem zbytniego nie korzystania np. z Youtube
10.5 / 3.8 bez wiekszych lagów i przy pingu na poziomie 18ms i to podczas wichury jak wczoraj.
I radze sie zastanowić nad LTE bo strasznie gubią zasięg w Baninie (TMOBILE a co znaczy ze PLAY i Orange też bo nadajniki są te same)
Bez zewnetrznej anteny i to blisko "centrum" (Księżycowa) nie da rady
DO tego 80GB wystarczy... pod warunkiem zbytniego nie korzystania np. z Youtube