Widok

Internet

Technologie Temat dostępny też na forum:
Kończy się umowa z air net co polecacie w zamian ul. Pszenna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesli masz konsolę czy na komputerze grasz (i to legalnie) w cyfrowe wersje, to gry ważą po 20-50GB, więc wypstrykać idzie się naprawdę szybko.

a żonie polecam muzykę ze spotify ;)
Obecnie nabicie niewiadomo jakich transferów jest banalne,
zapuścisz popularną youtubową playlistę gdzie teledyski lecą 720, 1080, 1440 i więcej bo nie używasz aplikacji do słłuchania muzyki tylko youtube bo jest wygodnie i się okazuje że każda piosenka to 100-500 MB :)
To z takich najprostszych wyjaśnień tego jak ludzie potrafią zużyć pakiety internetowe.
Gry to samo, już dawno minęły czasy gier po 2-5 GB, teraz 20GB to jest mała/normalna gra.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Macie jakiś cennik amelka i jak z tymi limitami ???
Jaka masz predkosc i za ile kasy ?
z tego co widać po wpisach, to Amelek każdemu wycenia te swoje cenne gigabajty indywidualnie.
Chyba czas się zdecydować na jakieś LTE z plusa - chociaż cena dla każdego taka sama. ElemenTH - skąd masz swoje śmigające LTE?
teraz mam pomarańczę, chodzi dobrze na lte, lepiej jak radiówka u znajomych muszę się dopytać od kogo oni mają ale tam dramatycznie dość. Ostatnio ciągnąłem jakieś "treści" z torrenta to szło 2-2,5MB/s non-stop a mam słaby zasięg, muszę zainstalować antenę zewnętrzną.

Co do cennika amelka to wyżej wrzuciłem to co wysłał mi mailem.
U Nas Muliti WIFI chodzi
10.5 / 3.8 bez wiekszych lagów i przy pingu na poziomie 18ms i to podczas wichury jak wczoraj.

I radze sie zastanowić nad LTE bo strasznie gubią zasięg w Baninie (TMOBILE a co znaczy ze PLAY i Orange też bo nadajniki są te same)
Bez zewnetrznej anteny i to blisko "centrum" (Księżycowa) nie da rady

DO tego 80GB wystarczy... pod warunkiem zbytniego nie korzystania np. z Youtube
200 GB miesięcznie za tyle pieniędzy ??? Jakaś kpina !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

do góry