Widok
1. wiadomosci o swiecie itp w pigulce
2.mozliwosc kontaktu z rodzina i znajomymi zza oceanu, z kraju i ogolnie mozliwosc kontaktu
3.nizsze rachunki telefoniczne dzieki rozmowom przez internet (mikrofon)
4.wygodniejsze zycie (jesli cos nie wiem szukam na necie i wiem, rozklady zkm,skm itp)
5.co za tym idzie oszczednosc czasu
6.mozliwosc podyskutowania na ciekawe tematy, poznanie roznych ludzi i ich opinii
7.mozna sie zrelaksowac
8.materialy do szkoly, na studia itp
9.nie ma czegos takiego jak nuda u mnie majac neta, zawsze cos mozna porobic
minus:
zabiera czas oraz noce :P ale to taki malutki minus...........
.... Carpe Diem ....
2.mozliwosc kontaktu z rodzina i znajomymi zza oceanu, z kraju i ogolnie mozliwosc kontaktu
3.nizsze rachunki telefoniczne dzieki rozmowom przez internet (mikrofon)
4.wygodniejsze zycie (jesli cos nie wiem szukam na necie i wiem, rozklady zkm,skm itp)
5.co za tym idzie oszczednosc czasu
6.mozliwosc podyskutowania na ciekawe tematy, poznanie roznych ludzi i ich opinii
7.mozna sie zrelaksowac
8.materialy do szkoly, na studia itp
9.nie ma czegos takiego jak nuda u mnie majac neta, zawsze cos mozna porobic
minus:
zabiera czas oraz noce :P ale to taki malutki minus...........
.... Carpe Diem ....
po 1 zabiera: czas oczywiscie.
daje:
mozliwosc pisania listow bez stania w slugich kolejkach na poczcie w ramach zakupu znaczka bo pani za okienkiem sboie rozmawia o obiedzie z druga pania co ma taka sama fryzure jak ona ;)
mozliwosc publikowania roznych projektow w necie
dostep do 'niezaleznych' mediow czego nei ma w tv ->poniewaz tam i w wiekszosci gazetach panuje monopol jak wiadomo.
mozliwosc szybkiej i sprawnej informacji ktora najprosciej znalezc w necie
zamiast np. isc do jakiejs tam pani ktora zanim nam cos wyjasni to umrze ze starosci
darmowe czytanie niktorych artykulow z gazet ktore normalnie kosztuja sporo
lacznosc z ludzmi za mniejsza cene niz w jakiejkolwiek telefoni
no i mozliwosc pisania tego posta tutaj :)
daje:
mozliwosc pisania listow bez stania w slugich kolejkach na poczcie w ramach zakupu znaczka bo pani za okienkiem sboie rozmawia o obiedzie z druga pania co ma taka sama fryzure jak ona ;)
mozliwosc publikowania roznych projektow w necie
dostep do 'niezaleznych' mediow czego nei ma w tv ->poniewaz tam i w wiekszosci gazetach panuje monopol jak wiadomo.
mozliwosc szybkiej i sprawnej informacji ktora najprosciej znalezc w necie
zamiast np. isc do jakiejs tam pani ktora zanim nam cos wyjasni to umrze ze starosci
darmowe czytanie niktorych artykulow z gazet ktore normalnie kosztuja sporo
lacznosc z ludzmi za mniejsza cene niz w jakiejkolwiek telefoni
no i mozliwosc pisania tego posta tutaj :)
Zimowe zumky yeah
Jest dla mnie najczęściej jedyną - lub prawie jedyną niestety formą kontaktu z ludźmi, z którymi tego kontaktu potrzebuję.
No a poza tym, daje możliwość zdobycia potrzebnych informacji,przydatnych i koniecznych, choć jak dla mnie często i tak niewystarczających.
I daje rozrywkę, choć na tę akurat czasu mi brakuje.
Czyli chyba tak standardowo.
No a poza tym, daje możliwość zdobycia potrzebnych informacji,przydatnych i koniecznych, choć jak dla mnie często i tak niewystarczających.
I daje rozrywkę, choć na tę akurat czasu mi brakuje.
Czyli chyba tak standardowo.