Widok
Broń cię Panie Borze od JPK, bo będziesz tylko klął i narzekał.
Ja radzę tobie tak:
1) Jak masz dostęp do LTE to bierz Plusa lub pakiet Polsatu TV+ internet. ( w LTE masz nielimitowaną ilość danych)
2) Jak nie masz zasięgu LTE to:
2a) Zamontuj sobie antenę satelitarną lub/ i naziemną.
2b) Internet weź od NjuMobile. Na dzień dobry masz chyba 40GB za 29zł. Po włączeniu usługi "im dłużej tym lepiej" Ilość danych będzie się zwiększać do 120GB.
Jeżeli masz u nich nr. telefonu, to wtedy za 19zł/mc jako internet dodatkowy masz to samo j.w.
Ja radzę tobie tak:
1) Jak masz dostęp do LTE to bierz Plusa lub pakiet Polsatu TV+ internet. ( w LTE masz nielimitowaną ilość danych)
2) Jak nie masz zasięgu LTE to:
2a) Zamontuj sobie antenę satelitarną lub/ i naziemną.
2b) Internet weź od NjuMobile. Na dzień dobry masz chyba 40GB za 29zł. Po włączeniu usługi "im dłużej tym lepiej" Ilość danych będzie się zwiększać do 120GB.
Jeżeli masz u nich nr. telefonu, to wtedy za 19zł/mc jako internet dodatkowy masz to samo j.w.
Człowieku, czego ty chcesz od JPK?
Z konkurencji jesteś?
Osobiście korzystam z ich usług i nie mam powodów do narzekania.
Zawsze telewizja kablowa i internet światłowodowy działają bez zarzutu, pełna prędkość przesyłanych danych, telewizja też ani razu się nie zacięła. Umowę z nimi mam już podpisaną od ponad pięciu lat i jak dotąd nie mam powodu by rezygnować z ich usług.
PS
Pan w biurze też albo stał się milszy albo przywykliśmy do jego manier.
Z konkurencji jesteś?
Osobiście korzystam z ich usług i nie mam powodów do narzekania.
Zawsze telewizja kablowa i internet światłowodowy działają bez zarzutu, pełna prędkość przesyłanych danych, telewizja też ani razu się nie zacięła. Umowę z nimi mam już podpisaną od ponad pięciu lat i jak dotąd nie mam powodu by rezygnować z ich usług.
PS
Pan w biurze też albo stał się milszy albo przywykliśmy do jego manier.