Widok

Internet + telewizja

Jakiego dostawce internetu i telewizji polecacie w Straszynie na ul. Dworcowej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

JPK - telewizja puki co bez zastrzeżeń, neta mam umowę z operatorem komórkowym, już od wielu lat w PLAY - bez zastrzeżeń, zadowolona jestem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jak z internetem od JPK?

Internet raczej słaby. W godzinach od 0.00 do 17.00 bardzo dobry, później totalna kicha. Prędkości spadają do ok. 1Mb/s. Nie pooglądasz Iplii, playera, youtuba. O netfixie nie wspomnę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Póki co .... zarąbiście

Broń cię Panie Borze od JPK, bo będziesz tylko klął i narzekał.

Ja radzę tobie tak:
1) Jak masz dostęp do LTE to bierz Plusa lub pakiet Polsatu TV+ internet. ( w LTE masz nielimitowaną ilość danych)

2) Jak nie masz zasięgu LTE to:
2a) Zamontuj sobie antenę satelitarną lub/ i naziemną.
2b) Internet weź od NjuMobile. Na dzień dobry masz chyba 40GB za 29zł. Po włączeniu usługi "im dłużej tym lepiej" Ilość danych będzie się zwiększać do 120GB.
Jeżeli masz u nich nr. telefonu, to wtedy za 19zł/mc jako internet dodatkowy masz to samo j.w.

Człowieku, czego ty chcesz od JPK?
Z konkurencji jesteś?
Osobiście korzystam z ich usług i nie mam powodów do narzekania.
Zawsze telewizja kablowa i internet światłowodowy działają bez zarzutu, pełna prędkość przesyłanych danych, telewizja też ani razu się nie zacięła. Umowę z nimi mam już podpisaną od ponad pięciu lat i jak dotąd nie mam powodu by rezygnować z ich usług.
PS
Pan w biurze też albo stał się milszy albo przywykliśmy do jego manier.

Inne tematy z forum Straszyn

Silva (6 odpowiedzi)

W bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Silva, które powstaje w Straszynie u zbiegu ulic Bocznej i...

do góry