Widok
Internet tylko z Multimedii ?
Czy są inni operatorzy dostarczający internet w Chylonii , Leszczynkach ? Może ma ktoś , jakieś opinie? Nie chodzi mi o mobilny, tylko o normalną umowę z dobrze działającym internetem bez jakiś tam haczyków , programów szpiegowskich multisaver i wiecznych promocji z kosmicznymi niby rabatami. :/
ja mieszkam na Chyloni okolice GSM . proponuje odwiedzić ich stronę i wysłać formularz kontaktowy. oddzwaniają. Internet mam od czerwca ( umowa na 2 lata/chyba/ 49 zl m-c , kupiłem dodatkowo tablet za 1 zł). zadziwiająca była tylko instalacja. najpierw przyjechała ekipa, która przebiła się z klatki do mieszkania, aby moc podłączyć kabel ( nawet sprzątnęli po sobie), druga ekipa przyjechała podłączyć sprzęt, po 2 godz. przybyła 3 ekipa i dokończyła dzieła ;)
Oni się chyba teraz zainstalowali na tyłach głównego budynku GSM na Helskiej.
Oni się chyba teraz zainstalowali na tyłach głównego budynku GSM na Helskiej.
jest jeszcze net dostarczany drogą radiową , firma WICOS - http://www.wicos.pl/zasieg-sieci.
tez jest ok
tez jest ok
niestety ja musiałem przedłużyć umowę z nimi , znów ciśnienie mi skoczyło , ale jakoś przeżyłem :P (że uke nie przywaliło im kary z te ich umowy - naprawdę mnie to dziwi)
Ostatni mój kontakt z Multimedia :
Dzwonie na ich infolinie żeby zgłosić awarię (środek dnia - dzień powszedni) bo znowu serwery DNS im padły i oczywiście brak internetu.
A w słuchawce słyszę
"Aktualnie wszyscy nasi konsultanci są niedostępni. Prosimy o kontakt drogą elektroniczną na email bok@m.......... !
NORMALNIE FIRMA ROKU !!!!!!!!
:( może za rok ten limes do mnie dojdzie zobaczymy.
Ostatni mój kontakt z Multimedia :
Dzwonie na ich infolinie żeby zgłosić awarię (środek dnia - dzień powszedni) bo znowu serwery DNS im padły i oczywiście brak internetu.
A w słuchawce słyszę
"Aktualnie wszyscy nasi konsultanci są niedostępni. Prosimy o kontakt drogą elektroniczną na email bok@m.......... !
NORMALNIE FIRMA ROKU !!!!!!!!
:( może za rok ten limes do mnie dojdzie zobaczymy.