Widok

Internet tylko z Multimedii ?

Czy są inni operatorzy dostarczający internet w Chylonii , Leszczynkach ? Może ma ktoś , jakieś opinie? Nie chodzi mi o mobilny, tylko o normalną umowę z dobrze działającym internetem bez jakiś tam haczyków , programów szpiegowskich multisaver i wiecznych promocji z kosmicznymi niby rabatami. :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja korzystam z LIMES i jestem zadowolony. miałem kiedyś z multimedia, ale jak sobie o nich pomyślę, to cisną się mało cenzuralne słowa ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
super tylko że chyba nie w Chyloni / Leszczynkach :/ ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mieszkam na Chyloni okolice GSM . proponuje odwiedzić ich stronę i wysłać formularz kontaktowy. oddzwaniają. Internet mam od czerwca ( umowa na 2 lata/chyba/ 49 zl m-c , kupiłem dodatkowo tablet za 1 zł). zadziwiająca była tylko instalacja. najpierw przyjechała ekipa, która przebiła się z klatki do mieszkania, aby moc podłączyć kabel ( nawet sprzątnęli po sobie), druga ekipa przyjechała podłączyć sprzęt, po 2 godz. przybyła 3 ekipa i dokończyła dzieła ;)
Oni się chyba teraz zainstalowali na tyłach głównego budynku GSM na Helskiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
niestety w tym roku nie sięgną do mnie :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest jeszcze net dostarczany drogą radiową , firma WICOS - http://www.wicos.pl/zasieg-sieci.
tez jest ok
a ma ktoś to może , jak to wygląda ?, jakaś antena na parapecie , czy ciągną kabel na dach ? jaki sygnał podczas burzy - nie ma problemów ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie za oknem kuchennym był zamontowany mały uchwyt, na nim troszkę większe urządzenie, niż czujka do alarmu. Internet był ok, przez 2 lata może 3-4 razy był problem z siecią ( i tak oceniam dużo lepiej wicosa niż multimedia). Teraz mam limesa.
kurcze teraz ja mam ten problem. Przeprowadzam się na Kartuską 67. Limes tam nie ma podejścia. Pozostaje mi tylko Multimedia.
Chcę internet plus tv. Po niedzieli przejdę się zapytać o jakąś korzystną ofertę ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej,

mieszkam na ul. Kartuskiej. Multimedia robi co chce ponieważ nie ma konkrencji...
Szkoda że nie wproadzą czegoś innego
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety ja musiałem przedłużyć umowę z nimi , znów ciśnienie mi skoczyło , ale jakoś przeżyłem :P (że uke nie przywaliło im kary z te ich umowy - naprawdę mnie to dziwi)

Ostatni mój kontakt z Multimedia :
Dzwonie na ich infolinie żeby zgłosić awarię (środek dnia - dzień powszedni) bo znowu serwery DNS im padły i oczywiście brak internetu.
A w słuchawce słyszę
"Aktualnie wszyscy nasi konsultanci są niedostępni. Prosimy o kontakt drogą elektroniczną na email bok@m.......... !

NORMALNIE FIRMA ROKU !!!!!!!!
:( może za rok ten limes do mnie dojdzie zobaczymy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kłamcy kurna,

dzisiaj 3 razy dzwoniłem do nich i 3 osoby przedstwaiły mi różne ceny tej samej oferty. Oszusci ta multimedia!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Chylonia

Kosmetyki do opalania (6 odpowiedzi)

Jak w temacie, gdzie kupujecie? Jest coraz cieplej a ja blada jak ściana :) Jakiś bronzer...

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...

do góry