Widok

Internet w Baninie

Jaki polecacie internet w Baninie?

Cena nie gra roli, najbardziej obchodzi mnie opóźnienie (ms - latency) żeby było na poziomie 20-30-40 max. Nawet na radiówkach jest to możliwe jeśli są położone na dobrym szkielecie.

Proszę podawać nazwę providera i argumenty za i przeciw.

Z góry dziękuje za pomoc.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
w Baninie na ul. Morelowej mieszka Pan , który zakłada internet
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
Internet satelitarny pingi w dobrą pogode na poziomie 20mS prędkość na poziomie 100MiB
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam pytanko jaki internet radiowy jest obecnie najlepszy w baninie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Baninie o internet pytaj w http://www.multi-wifi.pl
Bardzo dobry a na pewno najtańszy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Radiówka z multi-wifi.pl ma ping poniżej 15ms ... polecam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.multi-wifi.pl tzn ten internet w baninie jest najlepszy i najtanszy i smialo zalozyc sobie internet czy tak czy ktos ma ten internet i jest zadowolony z niego
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko weźcie pod uwagę ile trzeba zapłacić za podłączenie
i że nie w każdym miejscu będzie dobrze działać; mi podali za przyłączenie od 250 do 400 zł, więc tanio to chyba nie jest
ja korzystam z multi-wifi i śmiało mogę polecić.
cena i działanie bez zarzutów.
Mam internet radiowy AMELEK i chodzi wyśmienicie, mogę naprawdę polecić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
multi-wifi.pl jest trochę tańszy ;)
Mam neta od multiwifi.pl i nie narzekam , opóźnienie (ms - latency) od 12ms do 16 ms jak najbardziej polecam . Dobrze śmiga i chyba najtańszy !!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak się czyta te posty to od razu widać że piszą po podstawie osoby
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
po podstawie?? sadzisz po nr ip :)? ja mam Z multi-wifi i jest ok.
nie mowie, ze gdzies indziej nie jest dobrze.
oceanim, to z czego korzystam, multi wifi jest godne polecenia przeze mnie:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja mam od JMT http://jmt.pl/oferta.html
i nie jestem zachwycony. Pingi potrafią być na poziomi 20-40 ms (ale późno w nocy). Ogólnie w miarę często (przynajmniej 3 razy w tygodniu) łącze ma jakieś zamulki i zawiechy (najczęściej w godzinach stresu 16-21 lub). Ceny są przyzwoite (da się po negocjować) i zapewniony jest (wypożyczony) sprzęt i instalacja za darmo (czego inni nie robili jak brałem JMT). Więc jak komuś nie zależy na super parametrach to warto rozważyć JMT, ja raczej nie przedłużę umowy (1 roczna).
AMELEK też będzie tańszy - cierpliwości :)
To mówiłem ja, niepodstawiony właściciel firmy, pierwszy raz na tym forum. Przy okazji, zapraszam do współpracy deweloperów budujących w Baninie zwłaszcza szeregówki - aż się prosi przygotować instalację jeszcze na etapie budowy, co znacznie ograniczyłoby jej koszty. Niestety, największy deweloper nie wykazuje żadnego zainteresowania tematem (nie zostałem nawet dopuszczony do rozmowy o szczegółach z kimś kompetentnym), może mniejsi będą bardziej chętni?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12
tylko kiedy bedzie tanszy czy moze lepiej zalozyc internet multi-wifi ktory jest juz tanszy i jak tu podkreslaja to dobry internet
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja oczywiście podkreślam że mój jest lepszejszy... Czasami cena to nie wszystko, ale jeśli jest jedynym kryterium - najlepszejszy będzie Aero2 :)

A tak na poważnie - mówimy o różnicach rzędu kilku złotych miesięcznie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
roznca kilu zl miesiecznie ok.... x12 x np 200 osob podpietych do Panskiej sieci robi juz pieniadz:)
taaa ,aero2 ... po prostu szałł heheh
my mamy amelka i jesteśmy zadowoleni- przynajmniej narazie i oby tak dalej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Mam Amelkę może nie jest najtańsza ale śmiga ,a często wieczorami gram po sieci.Wszystko zależy do czego głownie chcemy używać netu :) mi tam w miarę odpowiada, oczywiście czekam żeby był tańszy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
przepraszam co to jest areo2 i czy ma zasieg w baninie i co trzeba wykupic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ma zasięg , jest darmowy ale baaaaaardzo wolny i trzeba dokupić urządzonko w które się wkłada kartę aero2
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a to cytat ze strony aero : " maksymalna prędkość transmisji danych dla każdego Korzystającego pozostanie na poziomie do 512 kb/s., przy maksymalnej długość jednorazowego połączenia z siecią do 60 minut."
Amelek jest ok, choć czasami ma takie dziwne przestoje, u sąsiada także, no i Pan Marek mógłby jakoś powiadamiać abonentów, co zamierza nowego i dlaczego tak drogo...:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Te dziwne przestoje to na pewno u mnie? Bo adresy IP 91.221.215.* należą do JMT. Powiadomię w swoim czasie, pewne sprawy są w trakcie załatwiania, czasem niestety się komplikują i przeciągają więc wolałbym za dużo nie obiecywać póki nie gotowe - będzie to będzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
najlepszy internet u pana Marka pod numer;692905030 polecam i tani o karzdej porze działa bez problemu i dużo tanszy miałem kiedys od amelka to nie to samo...........................................
...u pana Marka pod numer;692905030 ha ha ;))
W JMT dopiero tragedia , stosują jeszcze starą technologie na 2,4GHz a przy tym PING ponad 200 ms a download poniżej 400 KHz a sąsiedzi masowo emigrują do innej sieci . Amelek chyba troszkę lepszy ale masakrycznie drogi :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziwne masz problemy ale siedze cały dzien na internecie i niemam problemu masz chyba coc nietak z twoim łoczem a zresztą nie popieram internetu amelka zamula i zarąbiscie drogi mialem i sie pszekonalem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
korzystam z bezprzewodowego z ery i działa znakomicie , filmy moge ogladac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja korzystam z Amelka. Mamy podłączone 4-5 komputerów i śmiało daje radę. Pozdrawiam. ;)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
aero 2 czy ktos korzysta z tego internetu w baninie i czy da sie cos na ty internecie robic postawowe rzeczy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja też czekam na obniżkę amelka jako jego klientka :-)
ogólnie działa ok, ale w weekendy zdecydowanie gorzej,
tv to słabo na tym chodzi, ale pewnie na każdej radiówce tak będzie...
tak jak już pisałam zwróćcie uwagę czy i jaki jest koszt instalacji i wtedy zobaczycie jak to wychodzi miesięcznie

jeśli chodzi o aero 2 to sząłu nie ma, ale podstawowym plusem jest że w ogóle działa w baninie :-), a na przykład t-mobile u mnie działać nie chciał,
ale na pewno nie traktowałabym tego internetu poważnie jeśli ktoś potrzebuje coś więcej porobić,
ale jeśli chce tylko odebrać pocztę czy raz na tydzień sprawdzić coś w internecie, to na pewno wystarczy, a jest darmowy :-)

przy okazji mam pytanie, swego czasu chodzili z polsatu z LTT i twierdzili, że w baninie jest dobry zasięg i dziala rewelacyjnie :-)
czy ktoś może korzysta albo próbował?
bo ja miałam się umówić na próbę ale jakoś ciągle czasu brak...
Problem znany, wbrew pozorom wcale nie z powodu "radiówki" która wciąż daje radę, lecz nowego łącza w świat od dużego i drogiego ogólnopolskiego dostawcy - licencjonowana radiolinia z Chwaszczyna. Działa od grudnia, miało być dużo lepsze ale niestety ma usterkę - przy większym obciążeniu powoduje straty pakietów, podejrzewamy że ktoś nas nielegalnie zakłóca (nieoficjalnie się dowiedziałem że niektórym dużym operatorom zdarza się najpierw coś uruchamiać a dopiero potem załatwiać pozwolenia choć powinno być odwrotnie - to Polska właśnie...) i przy pomocy UKE szukamy winnego, niestety to trwa. Z powodu usterki płacę mniej ale co z tego, wolałbym płacić więcej i mieć działające jak należy. Ponieważ widzę ogólną bezradność i nie wiem jak długo to jeszcze potrwa, już negocjuję z innymi dostawcami. Niestety takich łącz (operatorskich, symetrycznych z BGP) nie kupuje się z dnia na dzień, trzeba znaleźć lokalizację gdzie ktoś ma infrastrukturę i sobie stamtąd odebrać, nie są też tanie i nie kupuje się ich też na krótko (trzeba podpisać umowę gwarantującą płacenie 4-cyfrowej ceny przez minimum 12 m-cy).

Podsumowując - robię co mogę, zawsze starałem się być jakościowo o krok przed lokalną konkurencją ale tym razem napotkałem przejściowe trudności wynikłe z przyczyn niezależnych ode mnie, bardzo przepraszam i proszę o cierpliwość. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
do przegladania internetu Aero2 wystarcza - choc czasem ma slabsze dni i nie da sie prawie w ogole z tego korzystac. Gorzej jak juz chcesz ogladac youtube. Wtedy to maks jakosc 480 i to tez czasami moze przyhaczyc.
W marcu beda kladzione swiatlowody przez firme Volta na osiedlu rodzinnym i chyba nie tylko. Nie wiem jaki zasieg beda mieli w Baninie.
Wiem tylko, ze w lato ma byc juz dostepne. Maja calkiem dobra promocje. Na przyklad internet 25MB downloadu / 2MB uploadu i tv z 7 chyba kanalami HD i cos kolo 100 normalnej jakosci za 99 zl. Tak przynajmniej jest w Gdansku. Jak bedzie u nas? zobaczymy.
aero2 czy wogole odbiera w baninie czy ktos ma ten internet prosze jesli ktos z niego korzysta o jego opinie
Ja mam. na osiedlu rodzinnym działa
tzn da sie na tym cos zrobic na tym internecie czy mocno muli
pół mega bita. Jednemu starcza, dla drugiego nie. przeglądanie stron wolne, ale działa
co musze kupic zeby odbierac aero 2
modem usb, ktory odbiera aero2
mozesz polecic jakis modem
ja z aero2 nie korzystam, ale jak wpiszesz na allegro "modem aero2" to jest tego sporo, cenowo ok.100zl
czy ktos jeszcze odbierav aero2v w baninie i jaki jest najlepszy modem do aero2
Z modemów testowałem np. Nokia 21M-02 i Huawei E353u2 (ten drugi był w zestawie Play Online na kartę, nie miał simlocka ale wymagał przeprowadzenia raz jakiegoś magicznego zabiegu po którym już potem działał również z Aero2). Zasięg Aero2 u mnie w domu taki sobie, czasem działa czasem nie, moim zdaniem do normalnego użytku raczej się to nie nadaje no ale można się cieszyć że jest za darmo - pomęczyć się trochę a potem z ulgą zapłacić i wziąć Internet stacjonarny najlepiej ode mnie :). A że instalacja kosztuje - cóż, niestety sprzęt kosztuje, najpierw muszę go kupić, czasem trzeba też zapłacić komuś za wejście na dach itp. Pozdrawiam.
to ile kosztuje internet na dach moze sam wskocze i dalej pytam jak jest z zasiegiem aero w baninie na starym osiedlu
Tak. Da się robić podstawowe rzeczy typu sprawdzenie poczty, przeglądanie internetu. Jest darmowy i to jest jego zaleta. Chwilowo korzystam z AERO2 i dla moich celów w tej chwili jest wystarczające. Zawsze można zmienić na płatny a darmowy zostawić na tablecie.
Ja mam neta z multi-wifi i też mam pięć komputerów - dwa PC i trzy lapki ... chodzi bardzo dobrze , nie przerywa , nie wiesza się PING około 12 ms do 16 ms i w każdej chwili można do nich zadzwonić z jakimiś pytaniami . Słyszałem że w JMT przez trzy dni nie odbierają fona ani nie oddzwonią .
no tak a ja ciagle pytam czy ktos odbiera aero2 w baninie
przecież już pisali ludzie że tak,
ja odbieram w okolicach Pszennej, jak również w przychodni i przy sklepach na Klonowej
przychodni to mowisz o osrodku zdrowia w baninie
tak, a jest jakaś różnica??
dziekuje za potwierdzenia pewnie ze nie ma najwazniejsze ze jest kolo remizy przychodzi i jak ja nazywam osrodka zdrowia dziekuje
ja mam internet mobilny play na ul.Kubusia Puchatka, niestety zasięg bez szaleństw, ciągle jedna-dwie kreski, w weekendy i popołudniami nic nie idzie zrobić, nawet strony się nie ładują, a co tu myśleć o pracy na dwóch komputerach... tylko nad ranem (4-6) - 1giga ściąga się w 45min (to w tej sieci trudny do osiągnięcia, rewelacyjny wynik). sąsiadka też wzięła play ale razem z LTE, bo zapewniano ją, że jest zasięg, ale okazało się, że mimo dopłacania do abonamentu za LTE i mimo zakupu specjalnego modemu - tego zasięgu jednak nie ma i płaci bez sensu więcej. jeżeli ktoś rozważa play mobilny to uprzedzam, że nic szczególnego.zresztą w mieście też wcale szybciej nie chodził - po prostu taka sieć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
My korzystamy z volty na osiedlu rodzinnym i działa super. Mamy od około dwóch tygodni
Na wspólnej tez juz jest, w tym tyg podlaczamy sie do stalki.... W końcu....
internet plusa (3G) na kubusia puchatka działa bez zarzutu.
Jestem ciekawy kiedy na Goździkowej zawitają.
Jak do tej pory żadnego terminu nie dotrzymali.
Witam,

my także czekamy na Internet z Volty na Goździkowej. Po kontakcie z tą firmą otrzymaliśmy informację, że będą się podłączać późną wiosną.
Oby Oby dotarl internet na osiedle familijne
Uwierzę jak zobaczę. Jak do tej pory kontaktowałem się z nimi kilkukrotnie i za każdym razem podwali inny termin podłączania. Najpierw sierpień tego roku potem październik, a ostatnio jak dzwoniłem właśnie późna wiosna - cokolwiek to oznacza.
Pewnie Listopad 2016 ;)
a jak z kwotą aktywacji Volty? dalej 500zł ?
Niestety tak
tia dalej pincet ale co z tego jak sie nie chce mozna wziasc wifi zaplacic trzysta i miec magiczne 6mb za 50zl zamiast 50mb za 70zl
wybor zawsze jest.......
Ale przypadkiem antena do radiowki nie jest wypozyczana za kaucja ?
Ja akurat mialem antene, wiec nie wiem jak to normalnie dziala.
Niemniej jednak koszt 500 zl - bo mozna tyle zawolac, to slaba rekomendacja wspolpracy z firma :)
Ja mam radiowke za instalacje 1 zl zaplacilem a nie bede placil 500 . Troszke kogos fantazja poniosla .
Generalnie nie ma co krytykować Volty czy też dostawców internetu radiowego. Fajnie, że robi się coraz większy wybór różnego rodzaju usług w naszym Baninie i o to w tym wszystkim chodzi. Oby tak dalej i jeszcze szybciej :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Porownywanie radiowki do swiatlowodu to troche jak Daewoo do Mercedesa. Oba jezdza, ale zupelnie z innym komfortem, szybkoscia. Cena tez inna oczywiscie.
Co kto woli. Jeden sie zadowoli wolnym Internetem do 10MB, a innemu i 50 MB na swiatlowodzie bedzie malo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
z radiówek którego dostawcę polecacie? może Amelek?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
mamy Amelka i na razie nie narzekamy, czasami byly problemy i awarie, ale od jakiegos czasu wszystko dziala poprawnie
na pewno odradzamy multi wifi - smieszna firma u ktorej mozna tylko przegladac strony www i odczytywac poczte, a niby internet bez limitow...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
amelek, Zamówione 2mb faktycznie max to 1,2/ Bardzo wąskie gardło 2 urządzenia i drastycznie spada transfer yt zacina, a o HD (zapomnij) Co do ping 72 - 120 gry mulą. Niestety mam wrażenie że transfer jest sztucznie ograniczany,. W momencie instalacji śmigało aż miło pong 12, do momentu aż gość dojechał do domu- z ktorego zmienił ustawienia, i szlag czar trafił. Jestem pewien co zrobił...
no i mam swiatlowod na wspolnej
coz mam powiedziec to tak jakby do mojego domu zawitalo troche cywilizacji
transferek miodzio 50mb ,wow:)
co do podlaczenia sa mozliwosci :)
dobre porownanie co do radiowek? hm to jak modem 33kb/s do obecnego wifi 6mb heh:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wziąłeś tv też? Ile płacisz miesięcznie jeśli można wiedzieć?
Amelek ma swoje ograniczenia wszak radiówka ale pykam po sieci w BF3 i rzadko mam pingi więc nie jest tak źle.Zresztą volta okablowuje tylko osiedla i dostępna jest jeszcze dla tych co przy Pszennej w małe uliczki nie chcą wchodzić, a ludzie za 500zł nie chcą się podłączyć więc kółko się zamyka
Absolutnie nie masz racji, to jak porównanie solidnego samochodu codziennego typu premium, jak dobre Volvo, Audi, Volkswagen, do ich wersji sportowych, jak Audi S, Jaguary XKR, Porsche 911.
Jeśli jezdzisz miedzy 50 a 80 w miescie i nawet 140-200 na autostradach (niekoniecznie krajowych), to fakt, ze Twoje Porsche cisnie 280 i do 'setki' idzie szybciej niz byly prezes PZPN nic nie zmienia.

Jeżeli masz solidne 6Mb/s w radiowce, to lacze 50 Mb/s po prostu nic Ci nie zmieni w codziennym uzytkowaniu, strony nie beda sie szybciej wczytywac, w grach online nie bedzie roznicy, jedynie aktualizacja Ci sie szybciej sciagnie.
Chyba ze cisniesz filmy/gry po torrentach, to zauwazysz roznice :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pytanie, czy naprawdę potrzebujemy transferu 50 M, jeśli radiówka oferuje łacze 8M i w praktyce transfer osiąga nie mniej niż 6M (przy stabilnym łączu) to chyba wystarczy? no chyba, że korzystamy z serwerów i udostępniania danych na odległość, czy się mylę?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Amelek :( masakra
image

Ma być 2Mb/s - to jeest i tak dobry wynik , a ping morduje wszystko to działa jak przez starą TEPSE / modem
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
powtórzyłem test po kilkunastu min.
Tak przy okazji system czysty bez robali i tp.
Gość musi ogarnąć temat albo dać se spokój. Zgłaszałem że chodzi to do D, odpowiedział że u niego wszystko jest ok :/
image

PING ZABIJA !! :O
No to jestem w szoku, zastanawiałem się nad amelkiem, ale widzę że może trzeba będzie zmienić plan. U innych też jest podobnie?
Chyba jakaś konkurencja Amelka. Jestem jego klientką od roku . Speedtest z dziś
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
i wynik z innego testu-zblizony
image
Słupka tepsowego nie macie w okolicy?
Mam net od Amelka i szczerze polecam. Mam wykupione 8Mb, pliki ściągam z prędkością średnio około 1 MEGA/S
http://www.speedtest.net/my-result/3992803647
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tylko Internet wziolem 50mb,s za 70zl w speed teście tez trzyma miedzy 48-50mb
Można z tv i telefonem nawet
Co do podlaczenia to zalezy na ile bierze sie umowę koszt podlaczenia maleje.....
Pozdr
mam amelka i stwierdzam że jest bardzo niestabilny, robiłam paręnaście razy testy, raz jest w miarę, a innym razem masakra, zależy to też od godzin, po południu czasem dramat... też zgłaszałam i mówi że u niego jest ok, bo są godziny kiedy jest dobrze, ale nie ma porównania do internetu po kablu
To na pewno ,radiówka raczej stabilna nie będzie ale jak porównam Amelka do jakiegoś Orange itd to i tak jest lepiej. Kabel był by najlepszy .Pamietam że jakoś 2012 chodzili z ankieta z tpsa czy jesli okabluja to wezmie się u nich neta ale na ankiecie się skończyło
radiówka lepsza od kabla miedzianego , chyba że mieszkasz 100m od centrali przy GS sie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Radiówka lepsza od kabla? Ciekawe rzeczy piszesz
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
nie konkurencja, teraz jest tyci lepiej, ale są godziny że nic nie idzie zrobić ?!
Masz neta od Amelka to skąd możesz wiedzieć że w multi-wifi są limity ??
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Radiem na 1500 metrów można uzyskać 50Mbs a po kablu miedzianym za pomocą modemu 12Mbs może 15Mbs że o pingu nie wspomnę
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
A na swiatlowodzie? :-)
Parametry Amelka są takie, jak obiecywał. Wiadomo, że to nie jest światłowodowe UPC, ale transfery są stałe, przewidywalne i chyba jeszcze się nie zdarzyło, żeby sieć się całkiem posypała. Jeśli miałbym się czegoś przyczepić, to JEDYNIE tego, że kiedy padł mi duży dysk na serwerze NAS i musiałem jego zawartość odtworzyć na sobie znane sposoby, to dość szybko dostałem wiadomość, że jeśli planuję taki transfer, będziemy musieli renegocjować cenę albo się rozstać. A zgodnie z zapowiedziami, miało być bez limitu. A bez limitu oznacza BEZ LIMITU, a nie 'bez limitu, pod warunkiem, że limit nie zostanie przekroczony'. Niemniej OK, rozumiem, że dostawca mógł nie przewidzieć mojej czasowej żarłoczności... Mam nadzieję, że teraz już warunki umowy są określone bardziej precyzyjnie, że Amelek nie obiecuje czegoś, czemu nie chce sprostać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
re: ~forest
Dzieki wielkie za posta.
W koncu ktos pokazal rzeczyste (nedzne) parametry Wifi.

Pozostale posty wyglada raczej na reklame dostawcow naciagaczy!!

Sam mialem kiedys Wifi, ludzie to nie ma prawa dzialac dobrze w wiekszej seci jak ktos nie ma pojecia o tej technologii i chce tylko zarobic.

Juz nie wspomne o smiesznych predkosciach w ofercie :(
Co to jest dzisiaj 2Mb/s, tyle to miala 6-7 lat temu telekomunikacja w NEO :D

Chyba pozostane w Plus-ie 3G :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
~multi-wifi.pl
Rozbawiles mnie czlowieku.
50Mb/s to chyba uzyskasz w polaczeniu 1-do-1 na taka odlegosc :)

Niestety nawet routery N-ki, nie dadza szalu przy wiekszej ilosci uzytkownikow.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15

Inne tematy z forum Banino

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry