Widok

Inwesting

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Witam! Poszukuje kontaktu z klientami firmy budowlanej Inwesting ktora buduje osiedle na Chelmie!!! Sprawa jest wiadoma ;( Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
tak wiadoma... cóż.. jestem klientką firmy Inwesting.... z nienaganną opinią i doświadczeniem..
Pozdrawiam,
Ulcia00
Właśnie dostałem walentynkę od Inwestingu z żądaniem dopłaty 26.800 PLN za mieszkanie, odbiór w grudniu 2007. Nieźle
CZESC !Wlasnie tez dostalam taka wiadomosc:( Zamierzam sie skontaktowac z prawnikiem w tej sprawie. Zanim cokolwiek podpisze. Czytalam umowe dokladnie i i jedyna podwyzka o jakiej jest tam mowa to wzrost inflacji ktory zostanie uwzgledniony po wplaceniu ostatnej raty. Dam znac, jesli sie czegokolwiek dowiem od prawnika.
Tez dostalam taki list, przeczytaj ospowiedz na dole, prosze.
amber napisał(a):

> Tez dostalam taki list, przeczytaj ospowiedz na dole, prosze.
czesc,

nie moge sie z Toba skontaktowac - twoj mail odzruca moje wiadomosci!

pozdrawiam
Witam państwa. Też jestem klijentem INWESTING. Także dostałem tą miłą wiadomość o podwyżsce. Chciałbym z kimś o tym porozmawiać, prosiłbym o kontakt telefoniczny, odzwonie.
amber, mozesz podac do siebie jakis namiar? jak dla ciebie sie skonczyla sprawa z aneksem? twoj serwer pocztowy zwraca wiadomosci i nie moge wyslac do Ciebie maila
Tez dostalem taka mila wiadomosc. Moze jest ktos juz po jakichkolwiek krokach zwiazanych z tym aneksem? Ja jestem umowiony z Prezesem a rozmowe a jak wy sobie z tym poradziliscie?

Inne tematy z forum Chełm

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

do góry