Widok
Irytujące, codzienne alerty...
Czy alerty informujące codziennie o wiadomej sprawie też Was już irytują? Zablokowałem numer od alertu, a mimo to nadal przychodzą... Idiotyzm.
więcej
więcej
Przeczytaj prosze jeszcze raz mój komentarz
Tym razem pomyśl dłużej, zastanow się, wyciągnij wnioski. Zacznij stosować to czego się o sobie dowiedziałeś. Jeżeli uważasz że SMS-y wysyłane w nocy służą napędzaniu psychozy strachu proszę, skontaktuj się ze swoim lekarzem prowadzącym. On Cię dalej pokieruje do odpowiednich specjalistów. Pozdrawiam
a czemu one służą?Skoro wiadomo że poszukiwanego wciąż nie znaleźli to po co to wysyłają?Chyba logiczne że dalej szukają po co o tym sto razy ludziom zawracać głowę?Większość ludzi ma swoje zmartwienia na głowie to co ich ta sprawa interesuje rozumiem że jak będą szukać 30 listopada to dalej będą słać codziennie te alerty tak?
Ale o czym to czubie ostrzega jak tragedia już była? Może totalitarny reżim niech znacznie ludziom w myślach czytać to z pewnością uratuje świat przed wieloma zbrodniami przecież niewinne owieczki nie mają problemu z tym że wielki brat sprawdza zawartość ich dysku twardego skrzynki sms folderu ze zdjęciami itd
Wyrzucić telefon i zajmi się sobą
Ludzie, którzy się bawią ta sytuacja powinni być zablokowani. Nie życzę nikomu, aby znalazł się w skórze matki, która przeżywa niewyobrażalny ból po utracie swojego dziecka. Warto się zastanowić, co się dzieje z naszym społeczeństwem swoje kłopoty przenosimy na innych i krzywdzimy osoby najsłabsze w tym przypadku był sw.p. Oluś. Mogę poradzić nie masz nic do powiedzenia to zachowaj dla siebie te bzdurne nic nie warte gadanie.
Kowidziarze
Sekcja komentarzy dużo mówi o społeczeństwie, szczególnie o tym z Trójmiasta (pokrywa się to z wynikami wyborów). Jestem w stanie się założyć o sporą flaszkę, że ci co śledzą te poszukiwania, cieszą się z SMSow o 7:30 rano, to ci sami co 2 lata temu nie wchodzili do lasów i nosili maski z powodu kataru, bo rząd tak kazał. Nie ma sensu mi odpisywac, wiem swoje.
Tamtych nie za bardzo poszukiwali. Tutaj widać, że wszystkie siły na pokład i to się chwali. Tak przestępcy powinni być poszukiwani w państwie prawa. Nie powinno się już tak zdarzyć ,że pisze się o zaniechaniach, opóźnieniach i błędach przy tropieniu morderców vide sprawa Iwony Wieczorek, Jaworka i kierowcy BMW.
Mnie absolutnie nie przeszkadzają alerty, wręcz jestem spokojna, że nie odpuszczają.
Mnie absolutnie nie przeszkadzają alerty, wręcz jestem spokojna, że nie odpuszczają.