Widok

Irytujące, codzienne alerty...

Czy alerty informujące codziennie o wiadomej sprawie też Was już irytują? Zablokowałem numer od alertu, a mimo to nadal przychodzą... Idiotyzm.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie przesadzaj bo jak wydarzy się kolejna tragedia to pierwszy będziesz krzyczał, że nikt nie uprzedził.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 16

Ręce opadają

Patrząc na niektóre wpisy niepełnosprytnych
to jestem za cenzurą internetu
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 5

Trzeba jakoś ukryć

Że nasze służby są nie udolne , sprzęt i wyszkolenie szkoda pisać. Tyle dni minęło i nie potrafią jednego człowieka złapać.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 18

Nie da się tego skutecznie zablokować.

Spam, ale można się go pozbyć. To irytujące.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Tez mam tego dosyc
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dokładnie

W większości telefonów można ustawić tryb nocny, w czasie którego powiadomienia nie wydają dźwięku.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żeby było jasne jestem przeciwnikiem takich mor..stw ale naprawdę nie daje wam to do myślenia Ja wychodzę z założenia że to miało być kolejne pseudo samobójstwo rozszerzone tylko coś poszło nie tak to nie jest pierwszy prxypadek
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

Przestań płakać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zmień telefon, ja już dawno zablokowalem te wszystkie alerty i nic mi nie przychodzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

No to nie ma rady

Trzeba zaprzestać wysyłania alertów, bo panu na Trójmieście się to nie podoba.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

dziecko zostaw już w spokoju nie o tym są alerty tylko o poszukiwaniu bandyty, wkurzają ale jak ich nie będzie i wejdziesz do lasu i cię ustrzelą to moją jakąś tam podkładkę
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 27

A Rambo to był szef policji skorumpowany? Nie pamiętam szczegółów tego filmu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyrzucić telefon i zajmi się sobą

Ludzie, którzy się bawią ta sytuacja powinni być zablokowani. Nie życzę nikomu, aby znalazł się w skórze matki, która przeżywa niewyobrażalny ból po utracie swojego dziecka. Warto się zastanowić, co się dzieje z naszym społeczeństwem swoje kłopoty przenosimy na innych i krzywdzimy osoby najsłabsze w tym przypadku był sw.p. Oluś. Mogę poradzić nie masz nic do powiedzenia to zachowaj dla siebie te bzdurne nic nie warte gadanie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

precz z preczem!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1