Widok

Irytujące, codzienne alerty...

Czy alerty informujące codziennie o wiadomej sprawie też Was już irytują? Zablokowałem numer od alertu, a mimo to nadal przychodzą... Idiotyzm.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Otóż to, widzę, że oprócz mnie jest tu jeszcze ktoś myślący. Stado PoPiSowskich trójmiejskich europejskich baranów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Udało się? :)

Brawo Ty!

nawet jakby zbiegł, to byłby ranny po spotkaniu z takim pieskiem

i raczej niezdolnym do dalszej ucieczki, chyba, że ma zbroje z kewlaru, zapewne standardowo załączaną do "zestawu surwiwalowego"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, zgadzam się

To jest psychoza strachu. Napędzana przez elity i masonerię. Trzymają nas za mordy od kowida! Cywilizacja śmierci nadchodzi kochani

chcxesz to je odbieraj ja nie chcę

Ale co nas to obchodzi.

Gdyby chodziło o jego dziecko, to zapewne podejrzewali by jego o zrobienie tego dziecku

chora koncepcja, żeby wierzyć, że ojciec mógłby coś takiego dziecku zrobić...

przyczyna zawsze jest jak nie armagedon pogodowy który najczęściej oznacza po prostu 15 minutowy deszczyk albo burzę która idzie bokiem to przesyłają bzdury o dezinformacji rosyjskiej czy wyborach żenująca propaganda dla zastrachanych posłusznych władzy baranów

To sobie decyduj ale nie zawracaj nam głowy i nie marudź, bo w ten sposób upoważniasz do udzielania ci rad.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

po prostu mam rozum a jak ty jesteś głupi i wierzysz w bajeczki że Borys złapał psa ważącego ok 30-35 kg który zaczął go gryźć i powalać na ziemię i nim sobie rzucił oraz zdołał mu jeszcze uciec to twoja sprawa jesteś przykładem bezmózgowca którego można urabiać do woli propagandą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

NIE

Irytują mnie dziesiątki komentarzy o tym czy są potrzebne.
Otóż są.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja nie ulegam kompletnie się tym nie zajmuję żyję tak jak żyłem jak zechcę wejść do lasu koło swojego domu to wejdę bo nikt nie ma prawa mi tego zakazać ale widzę jak ameby bojące się własnego cienia się zachowują od czasu kowidka wielu głupków po prostu musi się czegoś bać

a czemu one służą?Skoro wiadomo że poszukiwanego wciąż nie znaleźli to po co to wysyłają?Chyba logiczne że dalej szukają po co o tym sto razy ludziom zawracać głowę?Większość ludzi ma swoje zmartwienia na głowie to co ich ta sprawa interesuje rozumiem że jak będą szukać 30 listopada to dalej będą słać codziennie te alerty tak?

pozwolisz że sam będę o tym decydować poza tym w jednym z dwóch telefonów jakie mam udało mi się tego pozbyć nie interesują mnie bzdury o dezinformacji itp dyrdymały mitomanów z działu propagandy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mnie nie.

J. W.

Skontaktuj się z psychologiem, zanim wybuchniesz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ile można szukać, bez przesady

tylu ludzi mrówkę powinno znależć , albo gonią króliczka albo go tam nigdy nie było
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

To akurat w wiosce Polska
do góry