Widok

Irytujące, codzienne alerty...

Czy alerty informujące codziennie o wiadomej sprawie też Was już irytują? Zablokowałem numer od alertu, a mimo to nadal przychodzą... Idiotyzm.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No uciążliwe to faktycznie...

Jak pióra dla ptaka...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Gdyby chodziło o jego dziecko to jego by szukali. Wtedy na smsy by nie narzekał
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mój telefon to nie jest odbiornik propagandy od tego jest tvp tvn itd Onet inny taki ściek gdzie miesza im się Gdynia z Gdańskiem itd Karwiny czy Kack to Gdańsk itd niech na tym poprzestaną
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Da się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie klapki na oczy i łykamy propagandę jak barany
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ostatnio przeginali traktując kanał ostrzegawczy do wysyłania spamu o wyborach sami traktują obywateli niepoważnie więc obywatele nie chcą być zasypywani śmieciami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W starszym modelu z androidem pomogła nowsza aplikacja do sms w nowym telefonie Sony od razu udało mi się to zablokować i nie przychodzi nic z tego kanału reżimowej propagandy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Policyjne głupki dostają becki a facet z wilczura policyjnego zrobił wiatrak i mu uciekł cóż nie zawsze udaje się tak jak na puckiej w zeszłe święta zabić człowieka na puckiej i bezkarnie sobie chodzić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Raczej nikt nie *cieszy się* z alertów RCB

Po prostu część ludzi uznaje je za zrozumiałe i konieczne, a część nie.

Na pewno każdy wolałby, żeby nie było przyczyny ich rozsyłania.

Wyłącz

Wystarczy w ustawieniach telefonu to wyłączyć
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też mnie już strzela...
Na szczęście udało się je wyciszyć i nie widać że przychodzą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale o czym to czubie ostrzega jak tragedia już była? Może totalitarny reżim niech znacznie ludziom w myślach czytać to z pewnością uratuje świat przed wieloma zbrodniami przecież niewinne owieczki nie mają problemu z tym że wielki brat sprawdza zawartość ich dysku twardego skrzynki sms folderu ze zdjęciami itd

Bo jest wysyłany w nocy lub nad ranem a wysyłanie tego spamu służy do potęgowania psychozy i strachu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

One są po to żebyś nie mógł zapomnieć o tej sprawie to oranie psychiki sianie strachu poczucia zagrożenia i się czyta i głupich ludziach co boją się z domu wyjść bo przy lesie mieszkają
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Do zastraszania i siania strachu tak jak wycieczki lodówek po 10-15 każda oczywiście z włączonym sygnałem zamiast pierwsza i ostatnia ta kakofonia ok północy wprowadza zasypiajacych ludzi w mieszkaniach przy Morskiej w stan wewnętrznego stresu który również nie jest obojętny dla zdrowia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Warto już teraz zapisać się na terapię
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4

To nie są żadne alerty tylko kanał bezczelnej propagandy komunikaty o wyborach to dokładnie pokazały
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

No i oprawcy bezdomnych czy drobnych złodziejaszków dostali łomot tutaj też pogromcy ludzi bez śmiesznej maseczki w pociągu SKM zostają boleśnie zmasakrowani przez jednego faceta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry