Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
iwebi jest OK :) wątek zamknięty Przede wszystkim konkretna rozmowa, terminowość, zaangażowanie i kreatywne...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 lutego 2016

Rekomendacja iwebi.pl wątek zamknięty Polecam projektowanie strony www przez Pana Witolda Ciżmowskiego. Pan Witek...
~Agata Morgen
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 lutego 2016

POLECAM wątek zamknięty wybrany przeze mnie przez przypadek .... okazał się super strzałem. Pan Witek...
~Michał
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 stycznia 2016

Godny polecenia partner wątek zamknięty Od kilku lat współpracuję z firmą iwebi, jestem mega zadowolona z obsługi,...
~MarkaPRO Gabriela Borowczyk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 stycznia 2016

Profesjonaliści wątek zamknięty Serdecznie polecam iwebi! Korzystamy z ich usług od lat. Usługi...
~Marcin Grzywiński
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 stycznia 2016

Pozytywna rekomendacja wątek zamknięty Polecam swoja osobą Witolda Ciżmowskiego jako kreatora mojej strony www -...
~Piotr Siejna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 grudnia 2015

jestem zadowolona z wykonanej dla nas strony wątek zamknięty Strona wykonana przez Iwebi jest bardzo prosta i funkcjonalna, a zarazem...
~Bożena Ziółkowska
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 lipca 2014

Bardzo polecam! wątek zamknięty Firmę iwebi.pl znalazłyśmy z koleżanką szukając najbardziej korzystnej dla...
~Joanna Bogusławska
-

dodano: 31 marca 2014

Iwebi.pl - tej firmie warto zaufać wątek zamknięty Chcąc stworzyć swoja stronę internetową trafiłam przez przypadek na firmę...
~Agnieszka
-

dodano: 15 lutego 2014

ceturia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z współpracy !Polecam
~centuria-oliwa
-

dodano: 29 stycznia 2014

Polecam wątek zamknięty Solidna firma, działa z dużym zaangażowaniem. jesteśmy bardzo zadowoleni -...
~Rafał
-

dodano: 28 października 2013

super firma! wątek zamknięty Polecam usługi iwebi.pl wszystkim, którzy potrzebują kompleksowej obsługi w...
~NewSolutions
-

dodano: 27 października 2013

Polecam ! wątek zamknięty Współpraca z firmą iwebi.pl przy stworzeniu serwisu www.kulinarnatv.pl...
~Adrian Rykowski
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 czerwca 2013

polecam :) wątek zamknięty Super współpraca, efekty pracy do zabaczenia niebawem!
~intus-architekci
-

dodano: 23 maja 2013

PROFESJONALIZM I BARDZO DOBRY KONTAKT wątek zamknięty Współpraca z firmą iwebi była i jest bardzo profesjonalna i miła. Po...
~AW
-

dodano: 20 marca 2013

Elastyczność i profesjonalizm wątek zamknięty Strona internetowa wykonana dla mnie przez iwebi.pl w 100% spełnia moje...
~Adam S
-

dodano: 26 lutego 2013

Maciek - opinia wątek zamknięty Jeśli szukasz firmy, która wykona solidnie i szybko zlecenie z zakresu...
~Maciek
-

dodano: 23 lutego 2013

Tworzą ładne i funkcjonalne strony. polecem! wątek zamknięty iwebi wykonał dla nas naszą stronę www sprawnie i profesjonalnie. przy tym...
~mobilEkspert.pl
-

dodano: 21 października 2012

Polecam IWEBI ! wątek zamknięty Zleciłam firmie IWBI projektowanie strony i utworzenie poczty w roku 2010...
~KM
-

dodano: 17 października 2012

Opinia na temat firmy IWEBI wątek zamknięty Obsługa informatyczna Iwebi jest na najwyższym poziomie zarówno w zakresie...
~English Experience
-

dodano: 11 października 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry