Widok

Iwona Wieczorek to nie Armagedon może zaczekać??

Leżę na łóżko i myślę, nie pierwszy raz, którą książkę pisać pierwszą, od tego myślenia przegrywam do zera, nic nie powstaje a jedynie za i przeciw mnożą się, przekształcają tańcząc w myślach i wyczerpują moje siły.

Gra w Klasy.

Powinienem pisać wpierw - ciąg dalszy na: https://www.salon24.pl/u/salamon/1091431,iwona-wieczorek-to-nie-armagedon-moze-zaczekac
Zawodowo zajmuję się szeroko pojętymi zagadnieniami skutecznej sprzedaży/ Mieszkam w Gdańsku, jestem /PRAWDZIWYM/ Chrześcijaninem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie wiem, ale chyba tekst jest na... Zbyt wysokim poziomie intelektualnym napisany...

Chyba go usunę.

Dziękuję za łapke in Plus :D
Zawodowo zajmuję się szeroko pojętymi zagadnieniami skutecznej sprzedaży/ Mieszkam w Gdańsku, jestem /PRAWDZIWYM/ Chrześcijaninem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Żałosny skowyt trzeciorzędnego blogera z Bożej łaski, bo już nikt nie chce zaglądać na jego stronę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Stop LGBT - wasze opinie na ten temat (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Ostatnio podczas spaceru zauważyłam na ulicy bilbordy z hasłem Stop LGBT....

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (73 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Kogo polecacie od umów frankowych? (3 odpowiedzi)

Interesuje mnie, które kancelarie prawne mają najlepsze wyniki w sporach z bankami detalicznymi...

do góry