Widok

Izrael

Izrael Orunia Górna Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Izrael, 14 marca 2008 godz. 21:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Izrael

z****iscie

to potrafią

"Zespół został rozwiązany w 1995 r., a planowany pożegnalny koncert nie doszedł do skutku z powodu bójek przed klubem. Ostatni koncert odbył się już bez Maleo."
Bo warszawka nie potrafi sie bawić. Trójmiasto pokaze, ze mozna.
Pozdrawiam

izrael

super band - juz nie moge sie doczekac

izrael

eeee, takie tam umpa umpa

no fajnie ale...

kuxxx czemu tak daleko i dlaczego musze jechac na ta bandycka dzielnice,w dredach z tamtad nie wroce,co najlwyzej bez.ale fajnie ze beda.Bless.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kolejny powrót po latach,chetnie bym poszedl ale-to miejsce,cena,odległość-nie dziekuje....

A jaki sklad?

Bardzo mię ciekawi w jakim składzie wystąpi I2RAEL na Oruni. Ktoś wie? Byłem onegdaj na koncercie takiego dziwolaga co to się nazywał Kabaret Starszych Panków. Z Brylewskim i Klenerem w składzie i niestety to była porażka okropna. Obiecywałem sobie wówczas, że więcej się nie dam naciagnąć. No i teraz mam zgryz. Lubię stary Izrael bardzo, ale jest obawa przed podobną skuchą jak w przypadku KSP. Dać szansę sentymentom?

bylem ostatnio na yerba. tez mi sie wydawalo ze to koniec swiata a to raptem chwila od glownego i chwila od przystanku autobusowego. bilety jak na pelen sklad I2RAEL tez nie takie drogie.

roots

Ide na Izraela na bank. Na pewno bedzie czadowo. Co do składu to bym się nie obawiał. Brylu pewnie pogra tylko z biku a cały czad i tak zrobi Maleo. Bilety drogie? e chyba nie.

izrael

sklad pełny oznacza że będzie MALEO, STOPA i cała reszta czyli 91

wstęp

wie ktoś czy wstęp jest od 18 lat?

...

wstęp
wie ktoś czy wstęp jest od 18 lat?
ta opinia nie powinna się tu pojawiać - zgłoś do moderacji2008-02-28 22:55:02
Autor: gosia

Z tego co wiem to stacja orunia nie stosuje tego rodzaju selekcji.

bilety

w jakich godzinach mogę kupić bilety na koncert i czy są też jeszcze gdzieś w sprzedaży oprócz stacji Orunia?

Izrael

bilety w godzinach 10-20.00 w dni pracujące

Jakieś pacyfistyczne brednie

IZRAEL powraca

Też byłem na KSP w "uchu" i niestety ale zgadzam się z Tadeuszem, z tym że "kicha" wyszła (fakt), ale może dlatego, że tak na prawdę większość publiki stanowiła mocno przypadkowa młodzieżówka, która zaszła z marszu na piwo, bo usłyszała jakieś dźwięki na zewnątrz (reklama imprezy totalnie leżała) i odnosiłem wrażenie że nawet specjalnie nie mają pojęcia kto był na scenie, no w efekcie ten brak kontaktu: zespół - publika pewnie w dużym stopniu wpłynął na to, że koncert był jaki był, ale po co tu marudzić lepiej wspominać to co było fajne: może pamiętacie pożegnalną trasę IZRAELA i koncert (chyba z '94 roku) z sopockiego molo?, oprócz IZRAELA grała Natura i coś tam jeszcze. Zdecydowanie najlepszy koncert IZRAELA jaki widziałem (a było tego trochę przy różnych okazjach) - zarówno program, realizacja, nagłośnienie...
Mam nadzieję, że też będzie dobrze, choć nie znam tego klubu.

izrael

start o 21?

...

"Brylu pewnie pogra tylko z biku a cały czad i tak zrobi Maleo"
lodnip gdyby Brylu grał tylko z boku to pewnie nigdy w życiu byś o izraelu nie usłyszał. trochę szacunku.

Izrael Jah!!!

Jeśli tylko chcesz być wolny- jeśli tylko chcesz być wolny - nigdy nie pracuj dla Babilonu - nigdy nie pracuj dla Babilonu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Konferencja na rzecz Odbudowy Ukrainy - URC 2026 (8 odpowiedzi)

Konferencja na rzecz Odbudowy Ukrainy (Ukraine Recovery Conference - URC 2026) odbędzie się w...

Ultrace Poland (8 odpowiedzi)

Ultrace to unikalne na skalę światową wydarzenie motoryzacyjne, które stało się platformą łączącą...

Wyścig pływacki dookoła Molo im. Jacka Starościaka (3 odpowiedzi)

Na to wydarzenie czeka z pewnością wielu fanów pływania w wodach otwartych. Kultowy Wyścig...

do góry