Widok
Izrael
Już wkrótce kolejne magiczne spotkanie na Stacji Orunia. Po ostatnim koncercie zespołu Yerba Mater przyszedł czas na kolorową muzykę rodem z Jamajki. W piątkowy wieczór dnia 14.03.2008 na peronie Stacji Orunia wysiądzie i zagra długo oczekiwany I2RAEL.Po 11 latach przerwy zespół IZRAEL spotkał się na Ostróda Reggae Festiwal 2006 pod nazwą MAGNETOSFERA. Ich powrót na scenę był wynikiem ...
więcej
więcej
A jaki sklad?
Bardzo mię ciekawi w jakim składzie wystąpi I2RAEL na Oruni. Ktoś wie? Byłem onegdaj na koncercie takiego dziwolaga co to się nazywał Kabaret Starszych Panków. Z Brylewskim i Klenerem w składzie i niestety to była porażka okropna. Obiecywałem sobie wówczas, że więcej się nie dam naciagnąć. No i teraz mam zgryz. Lubię stary Izrael bardzo, ale jest obawa przed podobną skuchą jak w przypadku KSP. Dać szansę sentymentom?
IZRAEL powraca
Też byłem na KSP w "uchu" i niestety ale zgadzam się z Tadeuszem, z tym że "kicha" wyszła (fakt), ale może dlatego, że tak na prawdę większość publiki stanowiła mocno przypadkowa młodzieżówka, która zaszła z marszu na piwo, bo usłyszała jakieś dźwięki na zewnątrz (reklama imprezy totalnie leżała) i odnosiłem wrażenie że nawet specjalnie nie mają pojęcia kto był na scenie, no w efekcie ten brak kontaktu: zespół - publika pewnie w dużym stopniu wpłynął na to, że koncert był jaki był, ale po co tu marudzić lepiej wspominać to co było fajne: może pamiętacie pożegnalną trasę IZRAELA i koncert (chyba z '94 roku) z sopockiego molo?, oprócz IZRAELA grała Natura i coś tam jeszcze. Zdecydowanie najlepszy koncert IZRAELA jaki widziałem (a było tego trochę przy różnych okazjach) - zarówno program, realizacja, nagłośnienie...
Mam nadzieję, że też będzie dobrze, choć nie znam tego klubu.
Mam nadzieję, że też będzie dobrze, choć nie znam tego klubu.
Izrael
Już wkrótce kolejne magiczne spotkanie na Stacji Orunia. Po ostatnim koncercie zespołu Yerba Mater przyszedł czas na kolorową muzykę rodem z Jamajki. W piątkowy wieczór dnia 14.03.2008 na peronie Stacji Orunia wysiądzie i zagra długo oczekiwany I2RAEL.Po 11 latach przerwy zespół IZRAEL spotkał się na Ostróda Reggae Festiwal 2006 pod nazwą MAGNETOSFERA. Ich powrót na scenę był wynikiem ...
więcej
więcej