Jolanta Szerszeń Notariusz

Kancelarie notarialne

Gdańsk, Kazimierza Kopeckiego 9/4

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mariusz - opinia Notariusz była bardzo miła, udzielała wszelkich informacji związanych z...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 marca 2023

Sylvia C. - opinia Pani notariusz Jolanta Szerszen jest bardzo profesjonalna, kompetetna i...
~Sylvia C.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 stycznia 2023

janusz - opinia wątek zamknięty Dla mnie nr 1 w Trójmieście! W pełni profesjonalna i emaptyczna Pani...
~janusz
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 25 października 2022

Fantastyczna wątek zamknięty Już po raz kolejny korzystam z Kancelarii notarialnej pani Jolanty Szerszeń....
~Mirek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 lipca 2017

Profesjonalizm w 100 % wątek zamknięty Bardzo przyjazna Pani Notariusz i to zarówno gdy chodzi o ceny jak i...
~P.Ł
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 grudnia 2016

Wzorowy niespotykany Notariusz !!! wątek zamknięty Pani Jolanta jest Notariuszem wyjątkowym - jedyna w swoim rodzaju !!! Mam...
~Piotr Ł.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 listopada 2016

Bardzo profesjonalna Pani Notariusz wątek zamknięty Bardzo polecam Panią Notariusz ! Rzeczowa, wnikliwa, staranna w opracowaniu...
~gk
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 lutego 2016

100 procent profesjonalizmu! wątek zamknięty Jak w temcie, nic dodac nic ując . Barco polecam, jezeli potrzebujecie miłego...
~Winent
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 października 2014

Profesjonalna notariusz wątek zamknięty Bardzo profesjonalna notariusz, sympatyczna, rzeczowa, a przede wszystkim...
~Marzena W.
-

dodano: 13 października 2014

Polecam wątek zamknięty Bardzo profesjonalna oraz rzetelna obsługa notarialna. Pani notariusz zadbała...
~Paweł S.
-

dodano: 11 października 2014

Profesjonalny notariusz wątek zamknięty Bardzo profsjonalna notariusz.Kompetentna,konkretna bardzo bystra.W pelni...
~Krzysztof M
-

dodano: 18 września 2014

No 1 w Trójmieście! wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, bardzo miła obsługa i atmosfera. Z przyjemnością tam...
~P.S.
-

dodano: 20 sierpnia 2014

Najlepsza, profesjonalna, empatyczna - wyjątkowa osoba! wątek zamknięty Pani notariusz to nie tylko kompetentny specjalista z ogromną wiedzą,...
~AB
-

dodano: 9 lipca 2014

Profesionalizm i życzliwość wątek zamknięty Korzystałem z usług pani Joli parokrotnie i zawsze byłem zadowolony bo w...
~Bujalski
-

dodano: 4 lipca 2014

zadowolona klientka wątek zamknięty Bardzo sympatyczna i jednocześnie rzeczowa obsługa. Dogodne terminy spotkań...
~klientka
-

dodano: 23 maja 2014

Kancelaria godna polecenia wątek zamknięty Skorzystałam z usług powyższej kancelarii i jestem bardzo zadowolona....
~Krystyna G.
-

dodano: 30 marca 2014

Zadowoleni :) wątek zamknięty Pani Jolanta w sposób profesjonalny pomogła nam przebrnąć przez wszystkie...
~Patrycja i Mirek
-

dodano: 5 marca 2014

Polecam!!! wątek zamknięty Bardzo miła i fachowa obsługa. Ceny bardzo przystępne. Naprawdę polecam...
~Arek Ł.
-

dodano: 6 lutego 2014

Kancelaria Notariusz Jolanty Szerszeń wątek zamknięty Doskonała, bardzo profesjonalna i rzetelna obsługa. Przystępne ceny....
~Zofia Hejduk
-

dodano: 31 stycznia 2014

Ilona - opinia wątek zamknięty Świetna! Po prostu we wszystkim-we swoim zawodzie, w podejściu do klientów,...
~Ilona
-

dodano: 29 stycznia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry