Widok

JAK NAJBARDZIEJ POLECAM !!!!

nie wiem co wam przeszkadza ale jak dla mnie jest ok !!! wybaczcie ale to nie jest jakas biedra czy lidl gdzie biegacie na zakupy cztujac na promocje !!! a najlepiej to jakby za darmo cos wam rozdawali !!! to bylobym i tak nie zadowolenie z waszej strony !!! nikt was nie zmusi do zaplacenia za zbity towar o ile sami na to nie zaplacicie z wasnej woli a wracajac po 3h w sklepu z zadaniem zwrotu za to co zbiliscie ;// bo naslucha sie jedna babcia od drugirj , ze nie powinna za to placic po fakcie i pozniej idzie aby jej to zwrocili za co sama z wlasniej woli zaplacila !najlepiej obrazac kierownika za wlasne popelnione bledy hahah! zalosne babcie czatujace na promocje !!!a teraz z innej beczki ! W SKLEPIE JEST ZAWSZE CZYSTKO I SCHLUDNIE !DOBRZE ZATOWAROWANY SKLEP WSZYSTKO JEST CO TRZEBA I W DOBRYCH CENACH , MIESKO SWIEZE ZAWSZE I BARDZO DOBRY WYBOR WEDLIN :)))) JAK NAJBARDZIEJ POLECAM !!! MI sklep jak najbardziej odpowiada i brakowalo tam takiego sklepu !!! a jak wam sie nie podoba to idzvie sobie do BIEDRY I LIDLA bo tylko te sklepy spelniaja wasze oczekiwania a tam burdel i nielad na samo dzien dobry i w kolejkach stoicie 30 min i nie narzekacie ahahahah !!! zalosneeee !!!
Moja ocena
Polo Market kategoria: Supermarkety
obsługa: 6

asortyment: 6

promocje: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak było na początku po otwarciu sklepu. W tej chwili jest żałośnie. Kierownik to człowiek bez żadnej kultury zarówno w stosunku do pracowników jak i klientów. Sama byłam wiele razy świadkiem dziwnych scen w sklepie. Oszukują na cenach. Inne ceny są na półkach inne na paragonach - oczywiście dużo wyższe. Wędliny nieświeże, mięso stare i przyschnięte.
NIE POLECAM TEGO SKLEPU!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiecie, każdemu może się pomylić. Ja z oszustwem się nie spotkałem, choć kupuję tam dość często. Jak ktoś się pomyli i się podejdzie to poprawią paragon. Ogólnie w Polo lubię kupować ze względu na niższe ceny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry