Widok

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ????

Niedźwiednik Temat dostępny też na forum:
witam
chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ?
mam wymagania chcę aby auto miało automatyczną skrzynie biegów, jasna tapicerka lecz nie koniecznie w ciemnych kolorach i aby było w sedanie /limuzyna, ujdzie kombi, z rocznika powyżej 2000 r. do 25 tys zl. I gdzie polecaccie go kupić giełda?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Moim zdaniem nie warto pakować się w używane auta, a zdecydowanie lepiej jest kupić auto nowe i mieć pewność, że jest w pełni sprawne. Takie rozwiązanie nie musi być drogie, szczególnie jeśli zdecydujesz się na promocyjną ofertę dostępną na stronie: https://volvocarkalisz.volvocars-partner.pl/oferta/promocje/kombinujemy-z-cenami/ od marki Volvo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A widzieliście nowy model Hondy? Mnie osobiście podoba się rozwiązanie aut hybrydowych, więc jakbym miała plan zakupić coś nowego to pewnie rozważałabym Hondę CR-V.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie kupowałam tam auta, ale serwisowałam i byłam mega zadowolona. Teraz mieszkam daleko od Trójmiasta i już tam nie jeżdżę, ale jakbym miała kupić BMW to tylko u nich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem bardzo fajną ofertę aut ma na http://www.rzemro.otomoto.pl . Najlepiej wybierz się do salonu na Sanockiej 92 w Poznaniu i na jeździe próbnej, przekonasz się, jaki samochód najbardziej Ci odpowiada. Mają tam naprawdę kompetentnych doradców, którzy pomogą wybrać idealne rozwiązanie:) Poza tym od razu na miejscu można ogarnąć kwestie związane z ubezpieczeniem, finansowaniem czy rejestrowaniem auta, co według mnie jest dodatkową zaletą tego miejsca. Już dwa razy kupiłem tam autka używane i z żadnym nie było najmniejszych problemów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

przyjrzyj się Toyocie - oni mają fajne, nowoczesne samochody, przy tym stosunkowo tanie. Ja w zeszłym roku kupiłem na wyprzedaży rocznika Priusa w salonie Carolina Toyota Wola i jeździ się nim super :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja polecam najnowszego peugeota 508. Tutaj pełna specyfikacja silników: https://samochody.mojeauto.pl/peugeot/katalog/peugeot_508,18-,4681,hatchback_5-drzwiowy.html Super samochód, prowadzi się niesamowicie dobrze i ma pazura w przenośni i dosłownie (te reflektory ach )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja polecam sprawdzać marki trochę bardziej niszowe. Np volvo, Peugeot (w sumie całą gamę francuskich samochodów), nissan. Często idzie ustrzelić coś fajnego właśnie z tej gamy. Przede wszystkim wystrzegać się okazji i niedzielnych handlarzy. Takie oferty to zazwyczaj duże ryzyko. Ja mam zaufaną firmę która handluję autami. Do tej pory się nie naciąłem. Co prawda z Warszawy (aktualnie tam pracuję i mieszkam) ale mogę ją od siebie polecić https://autoskupwarszawa-flotyodfirm.pl/

mnie jarały BMW od zawsze, kupiliśmy ni9e dawno BMW serii 3 w Gdańsku w salonie ASO Bawaria Motors BMW. Atrakcyjne ceny, dopasowali warunki do moich możliwości finansowych. mają tu też auta używane
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Insignia to luksusowy samochód z klasa? Ja słyszałem ze to samochód bardzo nudny, dla ludzi którzy nie lubią motoryzacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja jeżdżę Oplem kupionym w Lesznie od Auto-loco. Używka, ale po pierwszym właścicielu, w dodatku lakier sprawdzony czujnikiem, komplet dokumentów, wszystko gra, prowadzi się jak złoto. Nawet na życzenie od ręki wymienili oleje i filtry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

My kupilismy Opla Insignię luksusowy samochód z klasą, do tej pory mięlismy uzywane Ople , mąż jest przekonany do tej marki . Kupowalismy w salonie w Warszawie na alejach Jerozolimskich w MMCars > Salon nowoczesny, z fajnym podejściem do klienta, zaproponowali nam atrakcyjne warunki

Zależy jeszcze do czego dane auto będzie wykorzystywane - czy będzie służyło do jazdy po mieście, do jazdy po trasach. A może do jednego i do drugiego.
Proponuję zainteresować się samochodami od Volvo, które fakt może są trochę kosztowniejszym rozwiązaniem, ale za to też niezawodne oraz bezpieczne - zwłaszcza podczas kolizji.
Oczywiście warto również brać pod uwagę koszta związane z częściami eksploatacyjnymi, a te mona sprawdzić np tutaj: https://motoszef.pl/partscatalogue/volvo,1-00120.aspx

Mini Cooper zawsze i wszędzie! Idealne auto, a te modele z rocznika 2004-2005 już nie są aż tak drogie. Bardzo sprawne, nieawaryjne i sprytne samochody. Tutaj też je polecają: https://www.auto-motor-i-sport.pl/porady/Pierwszy-samochod-za-5-15-30-tys-zl,21496,1

qp se rower to jeszcze dwa pedaly dostaniesz gratis

Weź popatrz na M-Cars z Dziemonnej. Ja tam kupowałem dwa samochody, dla mnie i dla żony, to było w czym wybierac. Komis całkiem pokaźny, widać, że się im biznes kręci. No i ceny naprawdę spoko, jak na takie samochody, a sprawdzałem wszystko dokładnie przed zakupem i stan samochodu zgadzał się z dokumentacją.

może jednak BMW? Zobacz sobie , my mamy rodzinne BMW Gran Torer. Dla mnie lepiej trafić nie mogliśmy. Zadowolony jestem przeogromnie z auta, wygodne, komfortowa jazda, nie duże spalanie. Polecam salon Bawaria Motors BMW na alei Grunwaldzkiej w Gdańsku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja kupiłem pandę, tez jezdzi do przodu. Wczoraj chyba staliśmy obok siebie w korku na Spacerowej

Ja się w zeszłym roku skusiłem po poszukiwaniach na Porsche Macan w Sopocie w Lellek Group. Teraz jak jeżdżę to doszedłem do wniosku że chyba lepszej decyzji podjąć nie mogłem. Auto bardzo komfortowe, jak jeździmy na długie trasy to naprawdę jest wygodna. Dobre wyposażenie do tego, no samochód ma wszystko co powinien mieć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

kup 2.7 albo lepiej 3.1 - mało palą, bo są wiecznie w warsztatach :-)

do ~Kuba 109.107.21.* glupi jesteś

Inne tematy z forum Motoryzacja

BMW DOBRY MECHANIK (39 odpowiedzi)

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO KTORY ZNA SIE NA MARCE BEZ SCIEMY NAJLEPIEJ Z GDYNIA I SOPOT DZIEKI

Leasing operacyjny a wynajem długoterminowy (12 odpowiedzi)

Mam firmę, która ma małe koszta, a dużo płacę podatku oraz VATu. Zastanawiam się leasingiem...

Samochód w najem długoterminowy (6 odpowiedzi)

Chcę wziąc samochód w najem długoterminowy. Zastanawiam się czy jest mozliwy "od 1-go dnia...

do góry