Widok

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ????

Niedźwiednik Temat dostępny też na forum:
witam
chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ?
mam wymagania chcę aby auto miało automatyczną skrzynie biegów, jasna tapicerka lecz nie koniecznie w ciemnych kolorach i aby było w sedanie /limuzyna, ujdzie kombi, z rocznika powyżej 2000 r. do 25 tys zl. I gdzie polecaccie go kupić giełda?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jakie małe autko dla kobiety? Moja młodsza kuzynka zrobiła prawo jazdy i chcielibyśmy żeby zaczęła jeździć. Natrafiłam nawet na wpis o kierowcach http://normalna.pl/jak-jezdza-kobiety-a-jak-mezczyzni-jakie-znaki-drogowe-przepisy-lamia-najczesciej-kobiety-a-jakie-mezczyzni/ ale ona naprawdę dobrze sobie radzi. Mam nadzieję, że jak zacznie jeździć sama to będzie tylko lepiej. A stereotypy lepiej się nimi nie kierować :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

według mnie Toyota ma dobre samochody. Są mało awaryjne i w sumie tanie w eksploatacji. A do tego mają taki nowoczesny design. Zerknij sobie zresztą na ofertę salonu Carolina Toyota Włochy (u nich też dostaniesz używane modele jakby co)

Wiele porad dla osób które chcą kupić samochód mozna przeczytac na https://moto-info-serwis.pl/poradniki/ Myślę, że każdy kto jest niezdecydowany powinien jak najwięcej czasu poświecić na odpowiednim przygotowaniu się do takiego zakupu.

No tak wszyscy by tylko kupowali Audi bmw i Kia. A co myślicie o fiacie multipla?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ktos tam wyzej pisal o passacie b6 lub audi a4 b7... porażka totalna.zacieraja sie pompy olejowe w 2.0 tdi. Forum audia4klub lub forumpassat
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli o mnie chodzi to ja jestem zadowolona z Mini Coopera, kupiłam go w Bawaria Motors Mini w Katowicach, jazda próbna mi się podobała, dobrali mi odpowiednie auto. No i jak do tej pory fajnie się nim jeździ, to solidne i ładnie prezentujące się autko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

E sechsundvierzing
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja postawiłam na Toytotę Yaris. Moim zdaniem jest to świetne autko :) http://www.toyota.zabrze.pl/news/modele-toyoty-sprawdz-ktory-bedzie-idealny-dla-ciebie.json - warto sprawdzić także inne modele toyoty :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mercedes cls trochę się dołoży ale warto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Każdy ma swoje upodobania i preferencje co do kupna auta ja od zawsze jeździłem toyotą i do tej pory tak jest. Pamiętam jeszcze za dzieciaka jak ojciec jeździł corollą V, chyba z 10 lat miał to auto jak nie więcej

Zaraz, ale kto powiedział, że w salonie Bawaria Motors MINI mają tylko nówki? Nieprawda, sama byłam jakiś czas temu oglądać używane mini coopery, w salonie w Gdańsku i wiem, że można u nich kupić używany samochód, bardzo dobrej jakości.

przed chwilą byłaś w innym wątku mechanikiem z Bawaria Motors niejakim gejzer-em , ja tam rozumiem że w dzisiejszych czasach to ch... tam z płcią , ale naprawdę w tym BMW muszą cienko prząść że łakomią się na kryptoreklamę w forum trójmiasta...

dziś oglądałam filmik gdzie porównują Smart Kid Belt własnie s fotelikiem, widac bardzo wyraźnie różnice, w SKD dziecko jest zdecydowanie bezpieczniejsze, nie nurkuje podczas zderzenie, zaskoczona jestem bo dotąd myślałam że fotelik jest bezpieczna a tu takie niepozorne urządzenie i prosze, super jest ten Smart Kid Belt.

a nie zastanawiałeś się nad tym aby sprowadzić samochód z USA? Oni mają o wiele lepiej wyposazone samochody, a do tego jeszcze wychodzi to wbrew pozorom taniej. Zerknij sobie na usaimport.pl - tam u nich masz wszystko fajnie opisane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Psują się na potęgę , ale skoro stać cię na nowego mini to na naprawy też uzbierasz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie się szalenie podoba marka Mini- jak dla mnie idealna dla kobiety. Zastanawiam się tylko który model wybrać Pacemana czy Countrymana, Oba modele bardzo mi się podobają, jadę w tym tygodniu jak maz wróci do Bawaria Motors Mini i zob aczymy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proponuję sprawdzić też auta od HYundai-a. Na przestrzeni ostatnich kilku lat wypuścili kilka naprawdę interesujących modeli w każdym segmencie, zarówno małych, miejskich aut, sedanów czy miejskich suvów itd.
Myślę, że Hyundai powinien być brany pod uwagę, bo stosunek ceny do jakości w jego przypadku jest na bardzo dobrym poziomie. Specyfikację poszczególnych modeli można tutaj sprawdzić: http://nordauto.hyundai.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pracuje w serwisie i są tu lakierowane auta nowe nie sprzedane jeszcze uszkodzone przez pracowników lub laweciarzy

żadnych giełd czy komisów. Tylko samochód z salonu - i nie mówię tutaj o nowym modelu, bo np. w salonie Carolina Toyota Wola można kupić też samochód używany. A to jest przynajmniej sprawdzone miejsce, a nie tak jak giełda czy komis
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fajna jest oferta wyprzedaży rocznika 2017 toyoty :) http://www.toyota.zabrze.pl/campaigns/promocje.json - ja ''upolowałam'' Yariskę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Motoryzacja

Samochód w najem długoterminowy (6 odpowiedzi)

Chcę wziąc samochód w najem długoterminowy. Zastanawiam się czy jest mozliwy "od 1-go dnia...

Jaka firma na najem długoterminowy samochodu? (12 odpowiedzi)

Jaką wypożyczalnię polecicie na wynajem długoterminowy samochodu? Dodam, ze potrzebuję kilku aut...

Elektryk samochodowy / diagnosta (4 odpowiedzi)

Szukam mechanika / elektryka samochodowego / diagnosty, który podłączy mi auto pod komputer i...

do góry