Widok

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ????

Niedźwiednik Temat dostępny też na forum:
witam
chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ?
mam wymagania chcę aby auto miało automatyczną skrzynie biegów, jasna tapicerka lecz nie koniecznie w ciemnych kolorach i aby było w sedanie /limuzyna, ujdzie kombi, z rocznika powyżej 2000 r. do 25 tys zl. I gdzie polecaccie go kupić giełda?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Większość z tych wymagań spełni jakieś zwykłe audi a4, za takie pieniądze można spokojnie znaleźć model który będzie całkiem nieźle zadbany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

niezawodny i sam go naprawiam to się trochę kłóci ze sobą ? Po drugie na Lancię Kappa to nawet trudno staruszkę wyrwać pod remizą ;]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja mam Lancia Kappa czyli limuzynę rządową. Luksusowy sedan. Wszystkie mity, że to fiat są nieprawdziwe.
Licznik ma już prawie 500 tysięcy km a mój 136 KM diesel nie ma dość. Wygodny i niezawodny.
Cena z racji małej popularności około 3-5 tysi. Sam go naprawiam i powiem, że są bardzo trwałe
SuperRob Autonaprawa - mobilny mechanik
Konwaliowa 18 Gdynia
tel 516-876-322
facebook: SuperRob
Diagnostyka komputerowa wszystkich marek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

jeździsz do Warszawy na serwis? a gdzie sens takich wycieczek autem za 10 koła? a nie ma bliżej serwisów hondy godnych polecenia bo ja mogę wymienić kilka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja myślę, że Honda Jazz bądź Civic będzie fajną opcją w takiej cenie już coś ciekawego znajdziesz. Natomiast jeżeli chcesz mieć już w 100% sprawdzony model z przeglądem technicznym, z gwarancją legalności i też umowną to sprawdź co w ofercie ma HondaPlaza. Ja swoją Jazz kupiłem u nich i nawet nadal serwisuję w tym miejscu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie odwiecznie Seat, miesiac temu Ibize kupiłem w dobrej cenie z wyprzedazy rocznika, a jeżdże jeszcze Toledo. Choć powiem szczerze widziałem w salonie seata Ateca , ponoć ogłoszony najlepszym samochodem Europy 2017 , cudo. W Plichcie w Gdyni mozna obejrzeć i na jazde próbna sie umówić tym cudem http://plichta-gdynia.seat-auto.pl/modele/ateca Sprzedawcy tam sa ogarnięci i fachowi odpowiadają na wszystkie nawet męczące pytania, sporo się dowiedziałem ciekawostek, warto na niego luknąć wg mnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dla mnie BMW to auto nad autami, mam trzecie już , zawsze kupuje uzywane ale w miare młode rocznikowo i z dobrego zródła. Porządna marka i klasyczny wygląd, to co lubie. Bawaria Motors dealer BMW ma zawsze dużo modeli na sprzedaż, jest w czym wybrac, doradcy dobrze doradza i nie ściemniają co do stanu auta. Z każdego do tej pory od nich kupionego byłem zadowolony, teraz tez jestem bo jeżdzi bezawaryjnie mimo że 5 latek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Słabe podpowiedzi , widze że głównie handlarze próbują wcisnąć Tobie auto podająć swoje linki , szczerze polecam OPEL VECTRA CDTI 1.9 KOMBI , kremowe skóry , ksenony , czujniki parkowania itd . Sam takim jeżdże od 9-ciu lat i jestem zadowolony , części bardzo tanie w porównaniu do innych aut . Mam swój warsztat i coś mogę powiedzieć na temat samochodów które są awaryjne . Gdybym narzekał na ten samochód to bym go nie trzymał mając swój warsztat i mogąc naprawiać każdy inny .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja od 3 lat jeżdze toyotą avensis 1.8 vvt-i w benzynie.Oprócz wymiany tarcz i klocków z przodu nic przy niej nie robiłem.Rozrząd na łańcuszku,więc odpada wymiana paska.Średnie spalanie to 7,5 l.Polecam wersje po lifcie ,czyli 2007/2008 r.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie polecam drabiniasty wóz slaby komfort jazdy a i części wcale nie takie tanie. Hyundai bardzo polecam z tanich - prosta niezawodna mechanika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Moim zdaniem bardzo dobrze sprawdza się Skoda, miałam już dwie, pierwszą jeździłam 7 lat, kolejną 4 i każda była niezawodna. Tutaj sobie ogłoszeń poszukaj https://notomoto.pl/ - mają masę ogłoszeń o sprzedaży aut, skod również.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tak najlepiej komar 232. 2 biegi w manetce
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuję "Romet" z przerzutką.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czytają forumowiczów, jak przysłowie mówi tyle opinii ile mówców.
nie kupuj europejsskich, azjatyckich, amerykańskich, tylko azjatyckie europejskie, lub amerykańskie.. Automaty są malo popularne w polsce, więc trudno określić ich stan. im barsziej prosta skrzynia, tym mniej problemów. Najlepiej trzy, czterobiegowenp toyota rav 4, niestety ma duży apetyt
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie zgodze sie z przedmowca.....passatem 2 letnim(kombi 1,9 tdi) jezdzilam trzy lata i spokojnie stal pod blokiem(wtedy niemonitorowanym) teraz mam audi z 2002r w automacie 2,5 kombi dizel 180 koni kupiony w komisie ....od dwoch lat nim jezdze i to sporo po Polsce i Europie i jak na ten moment nie narzekam(co prawda pasek mniej palil i byl ogolnie tanszy w utrzymaniu)...tez stoi sobie spokojnie pod blokiem.............na to regoly nie ma...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
honda civic
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moim zdaniem francuskie autka nie są złe. W tym momencie to całkiem niezawodne samochody z bardzo dobrym serwisowaniem. Zresztą wystarczy spojrzeć na to co oferują. Dajmy na to takie samochody sportowe. Wygląda to naprawdę całkiem dobrze. Raz, że styl a dwa że naprawdę całkiem niezłe silniki tam mają :) Ogólnie moim zdaniem do polecenia.

To samo tyczy się Forda. Ogólnie calkiem niezła marka i sam miałem autko tej firmy.. Przez dość długi czas było niezawodne a silnik sprawował się naprawdę ekstra.
Co do fiata to jakoś zupełnie nie mam zdania :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Autko ok, uwagę zwróć na łańcuszek rozrządu, jeśli zimny silnik i przy rozruchu słychać lekkie zgrzyty to, może być sygnał do wymiany, olej w silniku regularnie musi być kontrolowany, utrzymywany poziom max. Skrzynia biegów może sygnalizowac na luzie konieczność wymiany łożysk, podobny objaw buczenia jak, przy łożysku oporowym sprzęgła. To słabe punkty, ogólnie ja jestem bardzo zadowolony tanie w eksploatacji auto.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mam taki sami problem, odświeżę wątek, co sądzicie o zakupie skody fabia dzisiaj znalazłem w internecie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
juz mam b6 przesła przeglad i została sprawdzona przez vin wszystko wydaje sie w pozadku. wczesniej sprawdzalam inne auto okazalo sie ze zamiast 200 tys. przebiegu mial 300 tys. i długa histroie serwisową ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Leasing operacyjny a wynajem długoterminowy (12 odpowiedzi)

Mam firmę, która ma małe koszta, a dużo płacę podatku oraz VATu. Zastanawiam się leasingiem...

Jaka firma na najem długoterminowy samochodu? (12 odpowiedzi)

Jaką wypożyczalnię polecicie na wynajem długoterminowy samochodu? Dodam, ze potrzebuję kilku aut...

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

do góry