Widok

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ????

Motoryzacja Niedźwiednik Temat dostępny też na forum:
witam
chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ?
mam wymagania chcę aby auto miało automatyczną skrzynie biegów, jasna tapicerka lecz nie koniecznie w ciemnych kolorach i aby było w sedanie /limuzyna, ujdzie kombi, z rocznika powyżej 2000 r. do 25 tys zl. I gdzie polecaccie go kupić giełda?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Aktualnie mamy Opla COrsę Niewielki samochodzik do jazdy po mieście. Mało pali, ponieawż mamy w nim założoną instalację gazową. ogolnie był to bardzo dobry wybór jeśli chodzi o zakupy motoryzacyjne.....

Jeśli planujecie kupić używane auto to polecam zapoznać się z tym artykułem:
http://www.stajniaaut.pl/jak-ocenic-stan-uzywanego-auta/

Jest tutaj opisane jak ocenić stan używanego auta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

"Posiadam model Superb".... damski nick i wypowiadam się w formie męskiej .....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Również jeżdzę Skodą od lat i bardzo sobie chwalę. Posiadam model Superb http://www.skoda-auto.pl/modele/superb i świetnie sprawdza się na krótszych jak i bardzo długich trasach, nigdy się nie zawiodłem, a doświadczenia miałem z przeróżnymi markami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Większość z tych wymagań spełni jakieś zwykłe audi a4, za takie pieniądze można spokojnie znaleźć model który będzie całkiem nieźle zadbany.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

niezawodny i sam go naprawiam to się trochę kłóci ze sobą ? Po drugie na Lancię Kappa to nawet trudno staruszkę wyrwać pod remizą ;]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja mam Lancia Kappa czyli limuzynę rządową. Luksusowy sedan. Wszystkie mity, że to fiat są nieprawdziwe.
Licznik ma już prawie 500 tysięcy km a mój 136 KM diesel nie ma dość. Wygodny i niezawodny.
Cena z racji małej popularności około 3-5 tysi. Sam go naprawiam i powiem, że są bardzo trwałe
SuperRob Autonaprawa - mobilny mechanik
Konwaliowa 18 Gdynia
tel 516-876-322
facebook: SuperRob
Diagnostyka komputerowa wszystkich marek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

jeździsz do Warszawy na serwis? a gdzie sens takich wycieczek autem za 10 koła? a nie ma bliżej serwisów hondy godnych polecenia bo ja mogę wymienić kilka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja myślę, że Honda Jazz bądź Civic będzie fajną opcją w takiej cenie już coś ciekawego znajdziesz. Natomiast jeżeli chcesz mieć już w 100% sprawdzony model z przeglądem technicznym, z gwarancją legalności i też umowną to sprawdź co w ofercie ma HondaPlaza. Ja swoją Jazz kupiłem u nich i nawet nadal serwisuję w tym miejscu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie odwiecznie Seat, miesiac temu Ibize kupiłem w dobrej cenie z wyprzedazy rocznika, a jeżdże jeszcze Toledo. Choć powiem szczerze widziałem w salonie seata Ateca , ponoć ogłoszony najlepszym samochodem Europy 2017 , cudo. W Plichcie w Gdyni mozna obejrzeć i na jazde próbna sie umówić tym cudem http://plichta-gdynia.seat-auto.pl/modele/ateca Sprzedawcy tam sa ogarnięci i fachowi odpowiadają na wszystkie nawet męczące pytania, sporo się dowiedziałem ciekawostek, warto na niego luknąć wg mnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dla mnie BMW to auto nad autami, mam trzecie już , zawsze kupuje uzywane ale w miare młode rocznikowo i z dobrego zródła. Porządna marka i klasyczny wygląd, to co lubie. Bawaria Motors dealer BMW ma zawsze dużo modeli na sprzedaż, jest w czym wybrac, doradcy dobrze doradza i nie ściemniają co do stanu auta. Z każdego do tej pory od nich kupionego byłem zadowolony, teraz tez jestem bo jeżdzi bezawaryjnie mimo że 5 latek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Słabe podpowiedzi , widze że głównie handlarze próbują wcisnąć Tobie auto podająć swoje linki , szczerze polecam OPEL VECTRA CDTI 1.9 KOMBI , kremowe skóry , ksenony , czujniki parkowania itd . Sam takim jeżdże od 9-ciu lat i jestem zadowolony , części bardzo tanie w porównaniu do innych aut . Mam swój warsztat i coś mogę powiedzieć na temat samochodów które są awaryjne . Gdybym narzekał na ten samochód to bym go nie trzymał mając swój warsztat i mogąc naprawiać każdy inny .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja od 3 lat jeżdze toyotą avensis 1.8 vvt-i w benzynie.Oprócz wymiany tarcz i klocków z przodu nic przy niej nie robiłem.Rozrząd na łańcuszku,więc odpada wymiana paska.Średnie spalanie to 7,5 l.Polecam wersje po lifcie ,czyli 2007/2008 r.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie polecam drabiniasty wóz slaby komfort jazdy a i części wcale nie takie tanie. Hyundai bardzo polecam z tanich - prosta niezawodna mechanika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Moim zdaniem bardzo dobrze sprawdza się Skoda, miałam już dwie, pierwszą jeździłam 7 lat, kolejną 4 i każda była niezawodna. Tutaj sobie ogłoszeń poszukaj https://notomoto.pl/ - mają masę ogłoszeń o sprzedaży aut, skod również.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tak najlepiej komar 232. 2 biegi w manetce
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuję "Romet" z przerzutką.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czytają forumowiczów, jak przysłowie mówi tyle opinii ile mówców.
nie kupuj europejsskich, azjatyckich, amerykańskich, tylko azjatyckie europejskie, lub amerykańskie.. Automaty są malo popularne w polsce, więc trudno określić ich stan. im barsziej prosta skrzynia, tym mniej problemów. Najlepiej trzy, czterobiegowenp toyota rav 4, niestety ma duży apetyt
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
nie zgodze sie z przedmowca.....passatem 2 letnim(kombi 1,9 tdi) jezdzilam trzy lata i spokojnie stal pod blokiem(wtedy niemonitorowanym) teraz mam audi z 2002r w automacie 2,5 kombi dizel 180 koni kupiony w komisie ....od dwoch lat nim jezdze i to sporo po Polsce i Europie i jak na ten moment nie narzekam(co prawda pasek mniej palil i byl ogolnie tanszy w utrzymaniu)...tez stoi sobie spokojnie pod blokiem.............na to regoly nie ma...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
honda civic
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moim zdaniem francuskie autka nie są złe. W tym momencie to całkiem niezawodne samochody z bardzo dobrym serwisowaniem. Zresztą wystarczy spojrzeć na to co oferują. Dajmy na to takie samochody sportowe. Wygląda to naprawdę całkiem dobrze. Raz, że styl a dwa że naprawdę całkiem niezłe silniki tam mają :) Ogólnie moim zdaniem do polecenia.

To samo tyczy się Forda. Ogólnie calkiem niezła marka i sam miałem autko tej firmy.. Przez dość długi czas było niezawodne a silnik sprawował się naprawdę ekstra.
Co do fiata to jakoś zupełnie nie mam zdania :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6