Widok

JAZDA KONNA

takie pytanko Kochani, czy ktoś zna jakąś DOBRĄ stajnie w Trójmieście. Bo to, co obserwuję ostatnio, zakrawa na jakiś kiepski kabaret...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
IHAHA typowo rekreacyjna jazda, bardzo zrównoważone konie, nie boją się, są spokojne, fajne na wypady w tereny, na plaże itd, ale tam się zbyt dużo nie nauczysz, WILCZE RANCHO z tego co słyszałam ostatnio to się "przebranżawiają" tzn teraz będą prowadzić stajnię hotelową, sprzedają część koni, w KUMAKACH byłam raz, żeby zobaczyć jak to wygląda i nie zrobiło to na mnie zbyt pozytywnego wrażenia.
PODTRZYMUJE PYTANIE O DOBRE MIEJSCE DO JAZDY KONNEJ. CZYTAŁAM O STAJNI KUMAKI,IHAHA,WILCZE RANCHO KTOŚ MOŻE TAM JEŹDZIŁ ?
najlepsza stajnia: na żabiance
ja tez mam ten sam problem. Jezdze konno w Sobieszewie(w wakacje w Suleczynie). Ostatnio atmosfera nieco sie popsula(chyba maja mi zalaze prace latem w innej stajni)wkurza mnie to, bo nie po to place, by sie denerwowac i sluchac glupich uwag, wiec zastanawiam sie nad zmiana stajni, tak by miec "czysta karte". Przegladal opinie na temat roznych stadnin i jestem zalamana. Wszedzie syffff. Albo konie beznadzieje, albo instruktorzy! Co sie dzieje. Przeciez to najlepszy sport na swiecie!

Esta
Hej !
Jak chcesz coś wiedzieć o stajniach w Trójmieście i w okolicach, napisz do mnie na maila. amazi@autograf.pl
Nie chce sie zbytniu tutaj rozpisywac :)
Pozdrowionka!

Ma być na poziomie jeśli chodzi o naukę i konie, co do ceny, to mam świadomość, że szukanie "okazji" to strata czasu... :))
dobra?? zalezy na co kladziez nacisk mowiac dobra.... takiej w ktorej bylyby dobre konie, fajni trenerzy, tanio i milo - nie ma:) ale takie z jednym elementem czy dwoma znajda sie:)

Inne tematy z forum Sport

sport i zdrowie w gdańsku. (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Od dekad przyjeżdżam do Gdańska. Lubię poganiać rowerem po uliczkach i trasach...

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...

Ćwiczenia w domu zamiast siłowni (52 odpowiedzi)

Witam mam postanowienie noworoczne. Planowałam zapisac sie na siłownię. Mieszkam na wsi....

do góry